2

Siguldā ceturto reizi notiks ,,SkiErg Pasaules sprints”

17.10.2019

8. novembrī no plkst. 14.00 līdz 20.00 un 9. novembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00 Fischer Slēpošanas centrā notiks ,,SkiErg Pasaules sprints”. Sacensības notiek uz speciāla distanču slēpotājiem paredzēta trenažiera, kurās var piedalīties ikviens interesents jebkurā vecumā.

Dalībnieki aicināti pieteikties iepriekš, sūtot e-pastu uz fsc@siguldassports.lv vai zvanot uz tālruņa numuru  29118847. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, dzimšanas gads, sporta klubs, pilsēta, kā arī ierašanās diena un laiks, kā arī sev vēlamā sacensību diena un sev ērtākais laiks startam. Sacensību nolikums pieejams šeit.

Sacensībās varēs startēt vīriešu un sieviešu grupās, atbilstoši vecumam. Katrs dalībnieks uz SkiErg distanču slēpošanas trenažiera veiks 1000 metru distanci, kas tiks fiksēta trenažiera datorā. Pēc sacensību beigām visu dalībnieku rezultātus apkopos un publicēs sacensību organizētājs – trenažieru ražotājs „Concept 2”. Tādējādi dalībniekiem būs iespēja salīdzināt savu veikumu gan ar sportistiem Latvijā, gan visā pasaulē. Dalībnieks drīkst startēt vairākas reizes, bet ieskaitīts tiks pēdējais sasniegtais rezultāts.

Lai kārtīgi sagatavotos un sasniegtu labāko rezultātu, aicinām izmēģināt trenažierus un pilnveidot savas prasmes Fischer Slēpošanas centrā un Siguldas Sporta centra Spēka zālē. Sacensību dienā Fischer Slēpošanas centrā būs pieejami divi SkiErg trenažieri, kas dos iespēju startēt kopā ar savu treniņu biedru, un izaicināt vienam otru.

Dalības maksa: līdz 18 gadu vecumam – 1. 50 eiro, pārējiem – 3 eiro.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu