8

Atklāj jūniju ar aizraujošu „S!-Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla trešo posmu

29.05.2017

Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties „S!-Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla trešajā posmā. Pasākums norisināsies 1.jūnijā no plkst.18.30 un šajā sacensību posmā ir plānots brīvais starts ar kontrollaiku. Jaunākie dalībnieki sacensībās startēs pa 200 metru apli, bet pārējās dalībnieku grupas pa 1,2 km apli.

Skrituļslidošanas seriāls tika uzsākts 13.aprīlī un katrā tā posmā pulcē vairāk nekā 100 dalībnieku. Kopumā sacensības tiek aizvadītas jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, kurš ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas, un kuram ir atbilstošs veselības stāvoklis. Kopumā sacensību dalībnieki, ņemot vērā savu vecumu un meistarības līmeni, var izvēlēties startēt kādā no 26 dažādām vecuma grupām.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama Fischer Slēpošanas centra Facebook kontā un www.siguldassports.lv mājas lapā. Reģistrēties sacensībām var šeit

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl trīs „S! – SKATE” skrituļslidošanas posmi – 20. jūlijā, 3.augustā un 21. septembrī.

Katrā posmā 1. – 3.vietu ieguvējus apbalvo ar diplomiem un sponsoru piemiņas veltēm. Sezonas kopvērtējumā 1.– 3.vietu ieguvēji visās vecuma grupās tiks apbalvoti ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām.

Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada Domes, biedrības A2, Fischer Latvia, Briko Maplus smēriem, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parka ,,Tarzāns” un SIA ,,Siguldas Saldējums”.

Gada siltajā sezonā Fischer Slēpošanas centrā papildu „S!–Skate 2017” skrituļslidošanas seriālam norisinās arī „S!-Velo 2017” riteņbraukšanas seriāls, kā arī skriešanas un nūjošanas seriāls „Siguldas apļi 2017”.

Fischer Slēpošanas centrā apmeklētājiem ir pieejama 1.4 km gara asfaltēta trase, kas ir piemērota vieta skrituļslidošanai, rolerslēpošanai, velobraukšanai un nūjošanai. Centra nomā ir pieejams inventārs sporta aktivitāšu cienītājiem, kuri vēlas apgūt skrituļslidošanu un rollerslēpošanu.

Atgādinām, ka gada siltajā sezonā Siguldas novada iedzīvotājiem ar Siguldas novada ID kartēm Fischer Slēpošanas centra trases izmantošana ir bezmaksas un inventāra noma ar 10% atlaidi. Citu novadu iedzīvotajiem maksa par trasi ir 1.50 EUR, savukārt skolēniem, studentiem un pensionāriem ir 10% atlaide.

Gaidām sportistus, ģimenes, draugus un citus līdzjutējus aizraujošās sporta sacensībās!

Sacensību nolikums

x

Nosūtīt ziņu