2

Kopumā 98 dalībnieki vakar startēja “S!-Skate 2020” pirmajā posmā

19.06.2020

Ceturtdien, 18.jūnijā Fischer Slēpošanas centrā notika pirmais “S!-Skate 2020” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriāla posms, kurā startēja 89 skrituļslidotāji un rollerslēpotāji. Kopumā šogad plānoti vēl divi sacensību posmi - 6.augustā un 3.septembrī.

Pirmajā sacensību posmā tika dots brīvais starts ar kontrollaiku, tas nozīmē, ka savas vecuma grupas starta laiku ietvaros, dalībnieki varēja startēt sev ērtākā laikā, veicot noteiktos laikos maksimālo apļu skaitu. Tā SV6 un SV8 grupām bija jāveic distance 10 minūtes 200m aplī. Pārējās skrituļslidošanas un rollerslēpošanas grupas veica distanci 1,2 km aplī, atkarībā no vecuma grupas, 30 vai 60 minūtes. Otrais sacensību posms plānots ar intervāla startu un noteiktu apļu skaitu, bet trešais plānots ar brīvo startu un kontrollaiku, bet pretējā braukšanas virzienā.

“S!-Skate 2020” pirmajā posmā meiteņu un sieviešu konkurencē vadībā izvirzījās: Marta Garā S-Elite grupā, Ieva Jureviča S-Juniori OPEN grupā, Agate Priedīte S-Juniori grupā, Irina Grīnberga S-OPEN grupā, Kristīne Brunere S-Junioru OPEN rollerslēpošanas grupā, Katrīna Krestina S-6 grupā, Tīna Lote Oliņa S-8 grupā, Daniela Anna Livčāne S-10 grupā, Ronja Ozola S-12 grupā, Loreta Luīze Jurevica S-14 grupā, Antra Zemīte S-40 grupā.

Puišu un vīru konkurencē labākos rezultātus pirmajā posmā uzrādīja: Lauris Bitenieks V-Elite grupā, Edgars Veits V-junioru OPEN grupā, Sandis Reinsons V-Junioru grupā, Ainārs Ozols V-OPEN grupā, Emīls Zaķis V-Junioru OPEN rollerslēpošanas grupā, Edgars Bernāns V-OPEN rollerslēpošanas grupā, Kārlis Grantiņš V-6 grupā, Mārtiņš Baumanis V-8 grupā, Kārlis Lejstrauts V-10 grupā, Rodrigo Sandiņš V-12 grupā, Lukass Pusiņš V-14 grupā, Dmitrijs Krivko V-40 grupā.

Sacensību seriāla pirmā posma rezultāti pieejami šeit: https://cutt.ly/ZuPWgAT

Sacensību seriālu “S!-Skate 2020” organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar sporta klubu “Apex” un Siguldas novada pašvaldību. Sacensības atbalsta – “Fischer Sports Latvia”, Biedrība “A2”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, KG Latvija, apvienība “Dabas laboratorija”, Piedzīvojumu parks “Mežakaķis”, Veikals “ X sports”, Hanzas Maiznīca.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu