13

Mērojies spēkiem virtuālās Pasaules sprinta sacensībās tepat Siguldā

02.11.2020

Fischer Slēpošanas centrā 12. novembrī no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 un 14. novembrī no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00 notiks SkiErg Pasaules sprints, kas ir virtuālas sacensības uz speciāla distanču slēpotājiem paredzēta iekštelpu trenažiera.

Katru gadu sacensībās piedalās vairāk nekā 2000 dalībnieku no visas pasaules.Izcilus rezultātus SkiErg Pasaules sprintā katru gadu uzrāda arī Siguldas novada iedzīvotāji, ne tikai Latvijas mērogā, bet arī pasaules līmenī. Pagājušajā gadā labus rezultātus pasaules līmenī uzrādīja arī Siguldas Sporta skolas distanču slēpošanas grupas audzēkņi.

Piedalīties tiek aicināts jebkurš interesents, kurš savu brīvo laiku pavada aktīvi un nodarbojas ar sportu. Katrs dalībnieks uz SkiErg distanču slēpošanas trenažiera veiks 1000 metru distanci, kas tiks fiksēta trenažiera datorā. Pēc sacensību beigām visu dalībnieku rezultātus apkopos un publicēs sacensību organizētājs – trenažieru ražotājs “Concept 2”. Tādējādi dalībniekiem būs iespēja salīdzināt savu veikumu gan ar sportistiem Latvijā, gan visā pasaulē.

Ņemot vērā esošo situāciju ar koronavīrusa Covid-19 izplatību Latvijā, uz sacensībām obligāta iepriekšēja pieteikšanās no 4.novembra, rakstot uz e-pastu: inese@pro-9.com, kur jums tiks rezervēts individuāls laiks distances veikšanai. Sacensībās tiks ievēroti visi drošības pasākumi un trenažiera dezinfekcija pēc katra dalībnieka.  Dalības maksa līdz 18 gadu vecumam – 2 eiro, pieaugušajiem – 3 eiro. Ar Siguldas novada identifikācijas karti – 10% atlaide. Papildus informācijai aicinām zvanīt uz numuru 26101996.

Arī ikdienā ikvienam ir iespējams izmantot SkiErg trenažierus, kas izvietoti gan Fischer Slēpošanas centrā, gan Siguldas Sporta centrā, lai sagatavotos jaunajai distanču slēpošanas sezonai, kā arī, lai piedalītos SkiErg Pasaules sprintā un uzstādītu jaunus personīgos, Latvijas un pasaules rekordus.

Sacensību nolikums.

x

Nosūtīt ziņu