9

Arī šogad siguldieši uzrāda teicamus rezultātus SkiErg Pasaules sprinta sacensībās

17.11.2020

Fischer Slēpošanas centrā 12. un 14.novembrī jau piekto gadu pēc kārtas tika aizvadītas virtuālās sacensības “SkiErg Pasaules sprints”. Ņemot vērā sacensību specifiku un iespēju sacensties visiem dalībniekiem pasaulē virtuāli, tās varēja norisināties arī šogad. Kā iepriekšējos gados, arī šoreiz latvieši uzrādīja izcilu sniegumu un godalgotus rezultātus gan pasaules, gan Latvijas mērogā.

Teicamus rezultātus pasaules līmenī izcīnīja un uzstādīja ātrāko distances laiku Latvijā Kristīne Brunere vecuma grupā no 13 līdz 18 gadiem (1.vieta pasaulē un ātrākais distances laiks Latvijā sieviešu grupās - 4:07.8) un Rainers Paeglis vecuma grupā no 13 līdz 18 gadiem (2. vieta pasaulē un ātrākais distances laiks Latvijā vīriešu grupās - 3:18.7), kā arī Keita Marcinkēviča vecuma grupā līdz 12 gadiem (3.vieta pasaulē un 1.vieta Latvijā savā vecuma grupā - 5:20.7).

Labus rezultātus sieviešu konkurencē vietējā sacensību līmenī uzrādīja Inese Miltiņa vecuma grupā no 40 līdz 49 gadiem ar distances laiku 4:42.8 un Anita Zālīte vecuma grupā no 60 līdz 69 gadiem ar distances laiku 5:03.5.

Vīriešu konkurencē labākie rezultāti vietējā līmenī ir Emīlam Vanagam vecuma grupā līdz 12 gadiem, izcīnot 1.vietu ar distances laiku 5:08.5 un Tomam Veitam vecuma grupā no 40 līdz 49 gadiem ar distances laiku 3:35.5.

Absolūti ātrākajiem distances laika veicējiem būs dāvanu kartes no Fischer Slēpošanas centra, pirmo vietu ieguvējiem katrā vecuma grupā būs balvas no “Fischer Sports Latvia”, maiznīcas “Flora” un Fischer Slēpošanas centra. Paldies visiem dalībniekiem un atbalstītājiem. Balvas būs iespējams saņemt Fischer Sporta centrā 25.novembrī pēc iepriekšējas vienošanās par balvu saņemšanas laikiem katram dalībniekam individuāli.

Visi sacensību rezultāti ir apkopoti un publicēti sacensību organizētāja – trenažieru ražotāja “Concept 2” mājas lapā: https://log.concept2.com/challenges/skierg-sprints/2020/male/overall.

Ikdienā SkiErg trenažierus var izmantot Fischer Slēpošanas centrā un Siguldas Sporta centrā, lai sagatavotos jaunajai distanču slēpošanas sezonai, kā arī, lai turpinātu uzrādīt spīdošus rezultātus un jaunus personīgos rekordus SkiErg Pasaules sprinta sacensībās arī turpmāk.

x

Nosūtīt ziņu