9

Pēc vairāku gadu pārtraukuma norisinājies tautas slēpojums “Sigulda 2022”

29.01.2022

29. janvārī Fischer slēpošanas centrā tika aizvadīts biedrības A2 un sacensību aizsācēja Jāņa Lazdāna rīkotais tradicionālais tautas slēpojums “Sigulda 2022”, kas šogad uz starta pulcēja teju 110 mazus un lielus slēpotājus no visas Latvijas. Dalībnieki piedalījās 17 dažādās vecuma grupās, veicot distanci brīvajā stilā ar kopējo startu.

REZULTĀTI. 

Mazāko bērnu grupu dalībnieki piedalījās Floras bērnu startā, kurā startēja 2011. gada dzimušie un jaunāki un bērni slēpoja 400 m distanci, bet pārējiem dalībniekiem bija sagatavots 3 km aplis un katrai grupai bija jāveic noteikta garuma distance.

Pārliecinošu uzvaru vīriešu elites grupas 15 km distancē izcīnīja madonietis Lauris Kaparkalējs. Otro un trešo vietu izcīnīja Siguldas Sporta skolas audzēkņi Rainers Paeglis un Sandijs Suhānovs.

Lieliskus rezultātus uzrādīja vairāki dalībnieki no Siguldas novada, izcīnot godalgotas vietas. Vz grupā Bruno Bilāns 1. vieta, Dāvis Kalniņš 2. vieta un Kristaps Paio 3. vieta, Vj grupā Eduards Kronbergs 3. vieta, Sm grupā Keita Marcinkēviča 1. vieta, Sj grupā Patrīcija Buša 1. vieta, S45 grupā Jolanta Lebedoka 1. vieta, S35 grupā Liene Zilvere 1. vieta un S21 grupā Madara Alberte – Habermane izcīnija 1. vietu.

Paldies sacensību atbalstītājiem: Siguldas novada pašvaldībai, Biedrība A2, Fischer Sports Latvia, Vola racing, Mangaļi, Maiznīca Flora un Muesli Graci.

Sacensības organizē: Biedrība A2 sadarbībā ar Fischer slēpošanas centru un Siguldas novada pašvaldību. 

x

Nosūtīt ziņu