7

Augustā notiks sacensību S!-Velo 2022 un S!-Skate 2022 otrie posmi

12.08.2022

Aktīvā sacensību un treniņsezona Fischer slēpošanas centrā turpinās un jau 18. augustā notiks skrituļslidošanas un rollerslēpošanas S!-Skate 2022 otrais posms šķēršļu un veiklības distancē, savukārt 25. augustā plānots tradicionālās riteņbraukšanas S!-Velo 2022 otrais sacensību posms.

S!-Skate 2022 otrais sacensību posms notiks 18. augustā ar šķēršļu un veiklības distanci, kas ir jaunums un notiks pirmo reizi šo sacensību vēsturē. Šķēršļu un veiklības vingrinājumi ir nozīmīgs elements treniņu procesā, palīdz apgūt skrituļslidošanas tehniku, kas šoreiz tiks pārbaudīta arī sacensību režīmā. Sacensībās aicināti piedalīties gan bērni, gan pieaugušie, kuri ir apguvuši skrituļslidošanas un rollerslēpošanas iemaņas. Dalībnieki varēs startēt 28 skrituļslidotāju grupās un 4 rollerslēpotāju grupās, ņemot vērā vecuma un meistarības līmeni. 

25. augustā notiks S!-Velo 2022 otrais posms, un sacensībās būs iespēja piedalīties 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem dipu – dapu grupā, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi.

 

Abu sacensību nolikumi un reģistrācija: www.siguldassports.lv/starts

 

Reģistrējoties tiešsaistē, sacensību dalības maksa par izdevīgāku cenu. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. Sacensību noslēgumā visi dalībnieki piedalīsies loterijā.  

 

Abas sacensības atbalsta Siguldas novada pašvaldība.

x

Nosūtīt ziņu