3

Šodien noslēdzās S!-Fischer 2023 Ziemas skolēnu čempionāta trešais un noslēdzošais posms

10.03.2023

Pie mums, Fischer slēpošanas centrā, šodien notika S!-Fischer 2023 Ziemas skolēnu čempionāta trešais un noslēdzošais posms, kurā uzvaru un čempionāta galveno balvu – 1500,00 eiro vērtībā inventāra iegādei no Fischer Latvia ieguva Madonas valsts Ģimnāzija.

Otro vietu skolu kopvērtējumā izcīnīja Madonas pilsētas vidusskola, savukārt trešajā vietā ierindojās Lejasciema pamatskola. Pirmajam trijniekam seko Krāslavas Ģimnāzija un tad trīs Siguldas novada skolas šādā secībā: Siguldas pilsētas vidusskola, Siguldas Valsts Ģimnāzija un Laurenču sākumsskola.

Kopumā S!-Fischer 2023 Ziemas skolēnu čempionāta trīs posmos piedalījās 706 skolēni no 42 Latvijas skolām.

3.posma SKI kross individuālie rezultāti

Skolu kopvērtējums:  https://bit.ly/3JBSF6E 

Šogad sacensību pirmais posms notika 03.02.2023. Slēpošanas, biatlona sporta bāzē  "Jankas - Jaujas", Pļaviņās ar intervāla startu slidsolī (SV10 klasiskajā solī), otrais posms 17.02.2023 Slēpošanas un biatlona centrā “Cēsis”, Priekuļos ar klasisko soli, bet trešais un noslēdzošais šodien pie mums Fischer slēpošanas centrā, kur dalībniekiem bija jāpieveic šķēršļu distance (iesk. sprinta distanci).

Čempionāta ideja radusies Siguldā, kur čempionāts ik ziemu tiek organizēts kopš 2015.gada, ik reiz piesaistot arvien vairāk skolas un skolēnus no visas Latvijas. Čempionāts no vietēja mēroga sacensībām ir izaudzis līdz nacionālam mērogam. Sacensību organizatori vēlas čempionātam piesaistīt arvien vairāk Latvijas skolēnu, kā arī popularizēt distanču slēpošanu kā veselīgu sporta un dzīves veidu.

Sacensības organizē Fischer slēpošanas centrs (SIA “Siguldas Sporta serviss”) sadarbībā ar Slēpošanas un biatlona centru “Cēsis” (SIA “Cēsu Olimpiskais centrs”), Slēpošanas, biatlona sporta bāze “Jankas - Jaujas”, Fischer Latvia un biedrību “A2”.

S! – Fischer ziemas skolēnu čempionāts 2023 nebūtu iespējams bez atbalstītājiem –   Siguldas novada pašvaldības, Cēsu novada pašvaldības, Aizkraukles novada pašvaldības, Latvijas Slēpošanas federācijas, Fischer Latvia, One way, Vauhti, Biedrības A2, Mr. Biskvīts, Z/S Pīlādži, Mangaļi, Muesli Graci, Rāmkalni un Herkuless.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu