11

Fischer slēpošanas skola - bezmaksas distanču slēpošanas nodarbības bērniem un pieaugušajiem

29.11.2023

Sadarbībā ar Fischer Sports Latvia, Fischer slēpošanas centrs šogad organizēs bezmaksas distanču slēpošanas nodarbības grupās gan bērniem, gan pieaugušajiem decembra un janvāra mēnešos. Fischer slēpošanas skola sniedz iespēju apgūt pamatus gan klasiskajam solim, gan slidsolim.

Piesakies pa tālruni  29118847 vai e-pastā fsc@siguldassports.lv

Nodarbības tiks organizētas divās grupās – bērniem 7 – 11 gadi, iemaņas apgūstot pie treneres Lauras Lapiņas, savukārt bērniem no 12 gadu vecuma un pieaugušajiem treneru Raivja Zīmeļa un Kaspara Kārkliņa vadībā. Fischer slēpošanas skola norisināsies Fischer Slēpošanas centrā, 9., 16., 23., 30.decembrī, 6. un 13. janvārī. Bērniem no 12 gadiem un pieaugušajiem nodarbības no 10.30 - 11.30, bērniem 7- 11 gadi no 11.30 - 12.30. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 29118847 vai e-pastā fsc@siguldassports.lv

Inventāra nepieciešamības gadījumā, to ir iespējams izīrēt uz vietas Fischer slēpošanas centrā. Cenas pieejamas šeit. Siguldas novada pirmskolas izglītības iestāžu audzēkņiem un vispārizglītojošo skolu skolēniem un Siguldas Sporta skolas audzēkņiem inventārs un trases izmantošana pieejami bez maksas. 

Vienlaicīgi vienam cilvēkam iespēja pieteikties uz 3 nodarbībām. Bez iepriekšējas brīdināšanas, neierodoties uz divām nodarbībām, trešā reize automātiski tiek atcelta.

Izmanto izdevību un apgūsti distanču slēpošanas iemaņas pie profesionāliem treneriem bez maksas!  Tiekamies trasē!

x

Nosūtīt ziņu