18

S!-Fischer ziemas skolēnu čempionāta 2024 2.posmā Cēsīs piedalījās 174 slēpotāji

09.02.2024

Šodien Latvijas skolu jaunatne mērojās spēkiem slēpošanas un biatlona centrā “Cēsis”, lai sacenstos “S!-Fischer ziemas skolēnu čempionāta 2024” 2.posmā. Kopā startēja 174 jaunieši.

Sacensību rezultāti pieejami ŠEIT

Otrajā posmā intervāla startos jaunieši slēpoja klasiskajā solī, pievarot Cēsu trases dažādo reljefu - slēpojot gan kalnos, gan no kalniem.

S10 grupā, trešajā vietā Marta Šnepa no Laurenču pamatskolas, otrajā vietā Alise Krastiņa no Cēsu 1. pamatskolas un pirmajā vietā Lauma Glāzniece no Lejasciema pamatskolas. V10 grupā trešajā vietā Daniels Matisāns no Kusas pamatskolas, otrajā vietā Emīls Nils Krūmiņš no Madonas pilsētas vidusskolas un pirmajā vietā Edgars Ruļuks no Praulienas pamatskolas. S12 grupā trešajā vietā ierindojās Ance Arama no Lejasciema pamatskolas, otrajā vietā Elza Krastiņa no Cēsu 1. pamatskolas un pirmajā vietā Herta Butkus. V12 grupā trešajā vietā Rojs Strods no Madonas pilsētas vidusskolas, otrajā vietā Maksims Ščitovs no Madonas pilsētas vidusskolas un pirmajā vietā Edvards Kramerovskis arī no Madonas pilsētas vidusskolas. S14 grupā trešajā vietā Dārta Ruļuka no Praulienas pamatskolas, otrajā vietā Marija Kozlova no Daugavpils Tehnoloģiju vidusskolas un pirmajā vietā Liene Riekstiņa pārstāvot Madonas Valsts ģimnāziju. V14 grupā trešajā vietā Martins Arama no Madonas pilsētas vidusskolas, otrajā vietā Mārcis Glāznieks no Lejasciema pamatskolas un pirmajā vietā Ervīns Kūlītis no Praulienas pamatskolas. S16 grupā trešajā vietā Dārta Šķēle no Madonas Valsts ģimnāzijas, otrajā vietā Lāsma Marta Beķere no Madonas Valsts ģimnāzijas un pirmajā vietā Valērija Burceva pārstāvot Krāslavas ģimnāziju. V16 grupā trešajā vietā Aleksa Škaļikovs no Madonas pilsētas vidusskolas, otrajā vietā Roberts Tolpežnikovs un pirmajā vietā Māris Lazdāns no Daugavpils Valsts ģimnāzijas. S18 grupā trešo vietu ieņēma Evija Radivinska no Krāslavas ģimnāzijas, otrajā vietā Līna Bērziņa no Madonas Valsts ģimnāzijas un piemajā vietā Amanda Reilija Zariņa no Āgenskalna valsts ģimnāzijas. Visbeidzot V18 grupā trešajā vietā Artjoms Ivanovs no Daugavpils iespēju vidusskolas, otrajā vietā Žanis Mašionis no Daugavpils centra vidusskolas un pirmajā vietā Mārtiņš Severīns Vecelis no Krāslavas ģimnāzijas.

Jau mazāk kā pēc mēneša, 8.martā, tiksimies sacensību aizsākumu pilsētā Siguldā, kur skolēni sacentīsies šķēršļu pārvarēšanas distancē, kā arī atsevišķi sprinta posmā.

Paldies sacensību atbalstītājiem: Siguldas novada pašvaldība, Cēsu novada pašvaldība, Aizkraukles novads, Fischer Sports Latvia, A2 Sigulda, Vauhti Ski Wax, One Way Sport, Livol Latvija, Herkuless, Maiznīca Flora

x

Nosūtīt ziņu