11

Noskaidroti labākie „S!–Skate 2018” 1.posma skrituļslidotāji un rollerslēpotāji

25.05.2018

Ceturtdien, 24.maijā, Fischer Slēpošanas centrā tika atklātas gada siltās sezonas „S!–Skate 2018” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensības. Sacensību seriāls ir kļuvis par tradīciju un jau piekto gadu pulcē lielus un mazus skrituļslidotājus. Šogad „S!-Skate 2018” sacensībās pirmo reizi startēja arī rollerslēpotāji. Pirmajā sacensību posmā startēja vairāk nekā 80 dalībnieki 23 ieskaites grupās, kas tika sadalītas pēc vecuma un meistarības līmeņiem.

Pēc pirmā „S!–Skate 2018” sacensību seriāla posma kopīgie sacensību rezultāti pieejami šeit.

Kopumā šogad paredzēti četri posmi „S!–Skate 2018” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriāla posmi: 24.maijā, 5.jūlijā, 23.augustā un 20.septembrī, kuros sacensības notiks dažādās disciplīnās. Otrais skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību posms notiks 5.jūlijā, kurā dalībniekiem būs jāveic kritēriju brauciens un rezultāti tiks noteikti piešķirot punktus starpfiniša beigās.
Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem – Siguldas novada Domes, biedrības ,,A2”, ,,Fischer Latvia”, ,,Briko Maplus”, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Siguldas Saldējums”, SIA “Siguldas maiznieks”, A/s “Dobeles dzirnavnieks” un Restorāna “Kungu rija”.

Gada siltajā sezonā Siguldas novada iedzīvotājiem ar Siguldas novada ID kartēm Fischer Slēpošanas centra trases izmantošana ir bezmaksas un inventāra noma ar 10% atlaidi. Citu novadu iedzīvotajiem maksa par trasi ir 1.50 EUR, savukārt skolēniem, studentiem un pensionāriem ir 10% atlaide.

 

 

 

 

x

Nosūtīt ziņu