17

Izveidota papildus skrituļslidošanas apmācības nodarbība bērniem

30.04.2021

Sakarā ar lielo atsaucību un interesi par bērnu skrituļslidošanas apmācībām, no 15.maija katru sestdienu ir izveidota vēl viena papildus nodarbība bērniem plkst.11.00, savukārt pieaugušo skristuļslidošanas nodarbība ir pārcelta par stundu vēlāk uz plkst.12.00.

Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar APEX - Alpine Ski Team aicina bērnus, jauniešus un pieaugušos uz skrituļslidošanas apmācībām pieredzējušu treneru vadībā!
  • Četras sestdienas (sākot ar 15. maija sestdienu) un skrituļslidošana kļūs par jaunu iemīļotu hobiju.
  • Bērniem nodarbības notiek plkst. 10.00 un plkst.11.00, jauniešiem un pieaugušajiem plkst. 12.00! Bērni tiek uzņemti grupā no 5 gadu vecuma.
  • Treneres: Marta Garā un Kristīne Cera.
  • Treneres dos vērtīgus padomus un norādījumus, kā veiksmīgāk un ātrāk justies droši uz slidām un apgūt skrituļslidošanas prasmes;
  • Prasmes un iemaņas tiks attīstītas un nostiprinātas ar dažādiem vingrinājumiem;
  • Pēc 4 nodarbībām sajutīsies droši uz skrituļslidām, spēsi noturēt līdzsvaru, vadīt slidas, lai turpinātu uzlabot prasmes individuālos ikdienas treniņos vai apmācību grupā.
  • Apgūtas prasmes skrituļslidošanā ļaus justies stabilāk arī ziemā uz ledus slidām un kalnu slēpēm.
Pieteikties uz nodarbībām var gan tie, kuriem nav skrituļslidošanas prasmes, gan tie, kuriem tās ir nelielas.
Nodarbībās var piedalīties ar iepriekšēju pieteikšanos, iegādājoties abonementu uz četrām nodarbībām 32.00 eiro vērtībā.
Skrituļslidošanas inventāru (skrituļslidas, aizsargķiveri, ceļgalu, elkoņu, plaukstu aizsargus būs iespēja iznomāt ar 50% atlaidi.
Piesakies līdz š. g. 5. maijam, rakstot ziņu uz tālr. 29229022 vai e-pastu: kristineposka@gmail.com
x

Nosūtīt ziņu