3

Noslēdzies “S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāta trešais posms

26.02.2018

Piektdien, 23.februārī Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts “S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāta trešais posms, kurā dalībniekiem bija jāveic distance klasiskajā stilā ar intervāla staru. Otrajā posmā startēja 154 dalībnieki, pārstāvot 24 Latvijas skolas, no visiem Latvijas reģioniem – Vidzemes, Kurzemes, Latgales un Rīgas.

Sacensību mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu skolēnu vidū, nosakot Latvijas spēcīgākās vispārizglītojošās skolas distanču slēpošanā, kā arī veicināt lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu skolēnu vidū. „S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionātā kopumā ir četri posmi, kuros Latvijas skolēni cīnās par galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei no Fischer Latvia.

Lieliskus rezultātus uzrādīja vairāki Siguldas novada skolnieki, izcīnot godalgotas vietas. Augstāko pirmo vietu, kļūstot nepārspēti, ieguva Keita Marcinkeviča no Laurenču sākumskolas S-10 grupā, Kristīne Brunere no Siguldas Valsts ģimnāzijas S-16 grupā un Sandijs Suhanovs no Siguldas Valsts ģimnāzijas V-16 grupā.

Elita Tauriņa no Allažu pamatskolas S-10 grupā, Sindija Turauska no Siguldas Valsts ģimnāzijas S-16 grupā, Everts Novicāns V-10 grupā no Laurenču sākumskolas un Jēkabs Vītols V-18 grupā no Siguldas Valsts ģimnāzijas izcīnīja godpilno 2.vietu.

Trešo vietu izcīnīja Kristaps Kārkliņš no Siguldas Valsts ģimnāzijas V-18 grupā.

“S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāta noslēdzošais posms notiks 9.martā, kur dalībniekiem būs jāveic distance brīvajā stilā ar intervāla staru.
Sacensību rīkotājs ir Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Fischer Latvia.



x

Nosūtīt ziņu