2

Tika aizvadīts pēdējais „S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma posms

16.03.2018

Ceturtdien, 15. martā Fischer Slēpošanas centrā vairāk nekā 60 dalībnieki startēja „S!-Slēpo 2018” ceturtajā posmā, kas arī bija šīs sezonas noslēdzošās distanču slēpošanas sacensības Fischer Slēpošanas centrā.

4.posma rezultāti

„S!-Slēpo 2018” sezonas rezultātu kopsavlikums

 

Treniņslēpojuma ceturtajā posmā dalībniekiem bija jāveic sprinta distance atbilstoši vecuma grupai. SV-6 grupai bija jāveic 200 metru aplis četras reizes, SV-8 grupai bija jāveic 200 metru aplis piecas reizes, SV-10, SV-12, SV-14 grupām bija jāveic 1,2 kilometru aplis un SV-16 grupai līdz SV-60 bija jāveic 1,2 kilometru aplis divas reizes.


„S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu iedzīvotāju vidū, veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī nodrošināt pilnvērtīgus gatavošanās procesus citiem nozīmīgiem slēpošanas pasākumiem un sacensībām.


Dalībnieki katrā posmā tika vērtēti noteiktā vecuma grupā un grupas kopvērtējums tiks aprēķināts, summējot katra dalībnieka trīs labāko posmu punktu summu (obligāti bija jāpiedalās vismaz trīs posmos). Vienādas punktu summas gadījumā, augstāko vietu ieņēma dalībnieks, kurš ir uzrādījis augstāku rezultātu pēdējā posmā.


Šīs sezonas „S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma uzvarētāji savās vecuma grupās ir Elza Radziņa S-6 grupā, SV-8 grupās Paula Mālniece un Alvis Pivors, SV-10 grupās Keita Marcinkeviča un Rūdolfs Raudziņš, SV-12 grupās Marta Bukša un Emīls Vilkājs, SV-14 grupās Samanta Krampe un Bruno Krampe, SV-18 grupās Agrita Toma un Kristaps Kārklinš, V-20 grupā Ivo Deičmanis, SV-30 grupās Inese Kokoreviča un Mārtiņš Daļeckis, SV-40 grupās Signe Turauska un Normunds Šuksts, V-50 grupā Aigars Savickis un V-60 grupā Vilis Mednis.


Kopējie treniņslēpojuma rezultāti, kā arī ceturtā posma rezultāti pieejami Fischer Slēpošanas centra mājas lapā www.siguldassports.lv.


Treniņslēpojumu „S!-Slēpo 2018” organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.
Paldies sadarbības partneriem – „Siguldas Maizniekam” par gardajiem cepumiem, „Rāmkalni Nordeco” par veselīgajiem našķiem un „Koka vardei” par medaļām.

Foto galerija no pasākuma pieejama: Foto galerija

x

Nosūtīt ziņu