9

Arī šovasar tiekamies S!-Skate un S!-Velo sacensībās

13.06.2023

Sākoties vasaras sezonai, Fischer slēpošanas centrā iesākas aktīva sacensību un treniņsezona. Neiztikt arī bez tradicionālajām un ģimeniskajām riteņbraukšanas “S!-Velo 2023” un skrituļslidošanas “S!-Skate 2023” sacensībām.

S!-Velo 2023 riteņbraukšanas sacensības kopumā plānotas divos posmos. Pirmais posms paredzēts 24. augustā un otrais posms gaidāms 14. septembrī. Sacensībās būs iespēja piedalīties vairākās dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem dipu – dapu grupā, kurā startē meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi.

Ikgadējās “S!-Skate 2023” skrituļslidošanas sacensības šogad plānotas arī divos posmos - pirmais posms plānots 27. jūlijā. Otrais sacensību posms notiks 17. augustā ar šķēršļu un veiklības distanci. Šķēršļu un veiklības vingrinājumi ir nozīmīgs elements treniņu procesā, kas palīdz apgūt skrituļslidošanas tehniku, kas šoreiz tiks pārbaudīta arī sacensību režīmā. Sacensībās aicināti piedalīties gan bērni, gan pieaugušie, kuri ir apguvuši skrituļslidošanas iemaņas. Dalībnieki varēs startēt vairākās skrituļslidotāju grupās, ņemot vērā vecuma un meistarības līmeni.

 

Sacensību informācija, trašu kartes un reģistrācija drīzumā būs pieejama mūsu mājaslapā  www.siguldassports.lv.

x

Nosūtīt ziņu