13

Ar „S!-Velo 2018” tiks atklātas gada siltās sezonas sacensības

17.04.2018

26. aprīlī Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Velo 2018” sacensību seriāla 1.posms, ar kuru tiks atklātas gada siltās sezonas sporta sacensības. Bērnu un pieaugušo riteņbraukšanas seriāls norisināsies jau ceturto gadu un sacensībās tiek aicināts piedalīties ikviens riteņbraukšanas entuziasts. Sacensību starts plānots no plkst.18.00 līdz 19.30 (brīvais starts). Sacensībās veicamās distances būs no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem, atkarībā no sportotāju vecuma un fiziskās sagatavotības.

Gada siltās sezonas sākumā Fischer Slēpošanas centrā tiks atklāti arī sacensību seriāli „S!-Skrien 2018” (1.posms 10.maijā) un „S!-Skate 2018” (1.posms 17.maijā).
Šo sacensību seriālu mērķis ir popularizēt velosportu, skriešanu, nūjošanu, skrituļslidošanu un rollerslēpošanu, kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, kā arī veicināt aktīvu dzīves veidu un saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū. Iedzīvotājiem ir iespējas trenēties šīm sacensībām arī ikdienā Fischer Slēpošanas centrā, kur pieejams gan nomas inventārs, gan instruktori.


Šogad S!-sacensībās būs vairāki jaunumi: „S!-Skate 2018” sacensībās varēs startēt ne tikai skrituļslidotāji, bet arī rollerslēpotāji. „S!-Skrien 2018” dalībnieki sacentīsies dažāda garuma distancēs, no viena līdz pat 15 kilometriem, mērojoties spēkiem ne tikai asfaltētā trases daļā, bet arī meža takās. Visām S!-sacensībām varēs reģistrēties un apmaksāt dalību tiešsaistē www.siguldassports.lv, turklāt apmaksājot dalību visos posmos, dalībnieks iegūs 30% atlaidi.

 

x

Nosūtīt ziņu