13

Noslēdzies otrais un noslēdzošais S!-Skate 2023 posms

18.08.2023

Ceturtdien, 17.jūlijā, Fischer slēpošanas centrā norisinājās otrais un noslēdzošais posms S!-Skate 2023 skrituļslidošanā, kas pie mums notiek nu jau devīto gadu pulcējot skrituļslidošanas entuziastus visās sacensību vecuma grupās. Sacensību galvenais mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu un aicināt iedzīvotājus fiziski aktīvi pavadīt brīvo laiku.

Sacensību seriāla otrā posma rezultāti pieejami šeit:  http://alturl.com/kjfpf

Pirmajā sacensību posmā dalībnieki mēroja katrai vecuma grupai attiecīgi atvēlēto distanci no 800 m līdz 2,4 km ar atvērto starta laiku, savukārt otrajā posmā notika šķēršļu un veiklības distance, kas izaicināja pārvarēt dažāda veida sķēršļus trasē, tādus kā zig-zag, 360ogrādi, astotnieks, slaloms, pumpa, spīlīte, atmuguriskais un vertikālie šķēršļi. Šķēršļi ir nozīmīgs elements treniņu procesā un palīdz apgūt skrituļslidošanas tehniku.

S!-Skate 2023 2.posmā meiteņu un sieviešu konkurencē vadībā izvirzījās Karlīna Rudzīte S6 grupā, Aleksa Šmite S8 grupā, Lelde Lagzdiņa S10 grupā, Jūlija Solodova S12, Daniela Anna Livcane S14 grupa, S jauniešu grupā kā vienīgā dalībniece Marta Lejstrauta un S open Irina Grīnberga. 

Puišu un vīru konkurencē labākos rezultātus pirmajā posmā V6 kategorijā uzrādīja Nikolass Kvjatkovskis, V8 grupā Kārlis Irbe, V10 grupā Ringolds Gagainis, V12 Alberts Zakevics, V14 grupā Kārlis Lejstrauts, V jauniešu grupā Kristaps Lagzdiņš, V elite Lauris Bitenieks un V open grupā līderos ierindojās Artūrs Cukunde.  

Sacensību sezona Fischer slēpošanas centrā turpinās ar diviem riteņbraukšansas sacensību “S!-Velo 2023” posmiem, kas notiks 25.augustā un 14.septembrī.

“S!-Skate 2023” sacensības noritēja ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu. Paldies mūsu draugiem - Fischer Sports Latvia, One Way Sport, Vauhti, SIA “Rāmkalni Nordeco”, Maiznīca Flora, Mangaļi, Cido, Herkuless.

 

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

 

x

Nosūtīt ziņu