16

Izslēpo ziemu Siguldā ar Fischer 2023/24

01.12.2023

Fischer slēpošanas centrs sadarbībā ar Fischer Sports Latvia un Vola raicing piedāvā ikvienam slēpotājam piedalīties aizraujošā izaicinājumā. Fischer Slēpošanas centrs Siguldā no 2023.gada 9.decembra līdz 2024. gada 29.februārim aicina ikvienu distanču slēpošanas entuziastu jebkurā vecumā piedalīties distanču slēpošanas virtuālajā izaicinājumā „Izslēpo ziemu Siguldā ar Fischer 2023/24”. Tas ir izaicinājums sava iekšējā spēka, veselīgu ikdienas ieradumu un vitālās enerģijas radīšanai.

Sīkāka informācija virtuālā izaicinājuma nolikumā šeit

Virtuālās izaicinājums norisināsies mobīlajā aplikācijā "Strava", kura pieejama bez maksas gan Anroid, gan iOS mobilājās ierīcēs. Lai uzsāktu dalību virtuālajā izaicinājumā, ir nepieciešams mobilajā aplikācijā „Strava” atrast klubu „Izslēpo ziemu Siguldā ar Fischer 2023/24”, (šeit links uz izaicinājumu -  https://www.strava.com/clubs/izslepo-ziemu-sigulda ), kā arī savienot esošo sava sporta pulksteņa mobilo aplikāciju ar mobilo aplikāciju „Strava”. Lai uzskaitītu savus noslēpotos kilometrus, var izmantot arī tikai mobilo tālruni ar mobilo aplikāciju „Strava”. Kilometri tiks sākti skaitīt tikai no 9.12.2023.

Katru otro nedēļu izaicināsim dalībniekus ar sāncenšu rezultātiem.

Dalība izaicinājumā ir bez maksas, bet par dalības maksu tiks uzskatīta maksa par trasi, ko veiksiet, slēpojot Fischer Slēpošanas centrā.

Šajā izaicinājumā tiks ieskaitīti tikai tie kilometri, kas noslēpoti Fischer slēpošanas centrā, Puķu ielā 4, Siguldā. Ja klimatiskie aptākļi ierobežos slēpošanu kādā brīdī, tad šie apstākļi vienādi attieksies un ierobežos visus izaicinājuma dalībniekus. Krāt kilometrus vari arī sacensību laikā, ja esi attiecīgo sacensību dalībnieks un tās notiek Fischer slēpošanas centrā.

Četri dalībnieki (divas sievietes un divi vīrieši) ar lielāko kilometru skaitu saņems dāvanu no Fischer Sports Latvia , divi regulārākie slēpotāji (vīrieties un sieviete) (slēpotāji, kuri pavadījuši Fischer slēpošanas centrā visvairāk dienu uz slēpēm, ar piebildi, ka attiecīgajā dienā jābūt noslēpotam vismaz 1 kilometram) saņems ziemas sezonas abonementu (uz nākamo ziemas sezonu) no Fischer slēpošanas centra , savukārt divus sporta apģērbu kopšanas līdzekļu komplektus 50 EUR vērtībā no Vola Racing izlozēsim starp visiem dalībniekiem.

Izaicinājumu vada distanču slēpošanas entuziasti, mūsu bijušie un esošie darbinieki un veselīga dzīvesveida piekritēji Ivo un Krista Deičmaņi. Ja Tev ir ziņa organizatoram, raksti: fsc@siguldassports.lv vai uzdod jautājumu komentāru sadaļā aplikācijā „Strava”.

Sīkāka informācija virtuālā izaicinājuma nolikumā šeit

Lejuplādē lietotni "Strava" un piedalies!

 

x

Nosūtīt ziņu