15

Aizvadīts 1.posms treniņsacensībām "S!-Slēpo 2024"

26.01.2024

25.janvāra vakarā, spītējot mainīgajiem laika apstākļiem, tika aizvadīts pirmais no diviem posmiem treniņsacensībām S!-Slēpo 2024. Sacensībās piedalījās precīzi 90 dalībnieki - gan lieli, gan mazi - uzrādot savus vislabākos rezultātus.

Rezultāti pieejami ŠEIT

1. posmā starts tika dots no plkst. 18.00 - 19.30, kur dalībniekiem bija iespēja sev attiecīgo distanci veikt brīvajā stilā vai klasiskajā solī.  Mazākajām grupām, SV6 un SV8 bja jāveic 800 m (4 x 200 m) distance. SV10, SV12 un SV14 grupām 1,2 km (1 x 1,2 km) distance. Grupām SV16, SV meistari, SV50 un S40 grupām 6 km (5 x 1,2 km), bet SV junioriem, SV20, SV30 un V40 8,4 km (7 x 1,2 km) distance. 

Katrs sacensību dalībnieks pēc veiksmīga finiša saņēma ļoti noderīgu dāvanu - slēpju turāmos. Mazākie slēpotāji tika pie gardumiem no Rāmkalniem. Tie dalībnieki, kuri būs startējuši abos posmos, piedalīsies vērtīgā balvu izlozē no Fischer Sports Latvia un citiem atbalstītājiem. 

Pirmā posma rezultāti pieejami šeit

Dalībnieki, kuri piedalās izaicinājumā "Izslēpo ziemu Siguldā ar Fischer 2023/24", sacensību laikā var reģistrēt savu slēpojumu mobīlajā aplikācijā un tādā veidā krāt kilometrus. 

„S! – Slēpo 2024“ sacensību seriāls norisinās divos posmos Fischer slēpošanas centrā ziemas sezonas ceturtdienu vakaros un paredzēti ikvienam distanču slēpošanas entuziastam. Otrais posms plānots 15.februārī. Reģistrēšanās sacensībām notiek iepriekš piesakoties un apmaksājot dalību tiešsaistē vai veicot reģistrāciju sacensību dienā uz vietas, Puķu ielā 4. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. 

“S!–Slēpo 2024” treniņsacensības atbalsta – Siguldas novada pašvaldības, Fischer Latvia, OneWay Sport, Vauhti  wax technologies, Rāmkalni un Z/S Pīlādži.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu