19

Paldies par sezonu!

11.03.2024

Marta saulītei spīdot, esam noslēguši 2023./2024. ziemas sezonu Fischer slēpošanas centrā. Slēpot šajā sezonā sākām 24.novembrī, turpinot to līdz 10.martam. Kopā šogad tika aizvadīti dažādi pasākumi kā lieliem, tā maziem slēpotājiem, kā amatieriem, tā profesionāļiem.

Pirms dodamies tehniskajā pauzē, esam sagatavojuši anketu, lai noskaidrotu Fischer slēpošanas centra klientu viedokli. Šāda aptauja palīdzēs mums izstrādāt uzlabojumus mūsu pakalpojumu kvalitātē un nodrošināt, ka piedāvājam vislabāko pieredzi saviem apmeklētājiem. Anketa pieejama šeit. 

Šī ziemas sezona bija notikumiem bagāta - aizvadīts izaicinājums "Izslēpo ziemu Siguldā ar Fischer 2023/24", kur kopējā noslēpotā kilometrāža bija vairāk kā 10 000km. Izaicinājumu uzsākām 9.decembrī, bet noslēdzām 29.februārī. 

Visas ziemas garumā Siguldas novadā dzīvojošajiem senioriem bija iespēja slēpot bez maksas. 

Siguldas novada vispārizglītojošo skolu un bērnudārzu audzēkņi sporta stundas aizvadīja uz distanču slēpēm, kā arī visu ziemu bērniem bija iespēja izmantot bezmaksas inventāru un slēpot arī pēc ierastajām mācību stundām.

Tika aizvadītas divas meistarklases, ko vadīja Fischer Sports Latvia pārstāvis Egnārs Gudriķis - Vauhti produkcijas smēru un slēpju apkopes meistarklase, kā arī Fischer slēpju un One Way nūju testi, kur ikvienam bija iespēja izmēģināt jaunākās slēpes un nūjas.

Fischer slēpošanas skola, kur bez maksas distanču slēpošanas iemaņas apguva 54 pieaugušie un 48 bērni, tādā veidā veicinot gan slēpošanas pieejamību ikvienam, gan pavadot aktīvu un sportisku ikdienu.

26.janvārī uzsākām "S!-Fischer ziemas skolēnu čempionātu 2024", kur trijos posmos pulcējās skolēni no dažādām Latvijas skolām, cīnoties par galveno balvu 2000€ dāvanu karti no ikgadējā sacensību atbalstītāja Fischer Sports Latvia.

Aizvadījām divus posms treniņsacensību seriālam "S!-Slēpo 2024", kuros tika aizvadīti gandrīz 200 starti gan bērniem, gan pieaugušajiem, katrai vecuma grupai veicot attiecīgo distanci.

Kā sezonas noslēdzošās sacnesības Fischer slēpošnas centrā norisinājās Latvijas Čempionāta sprinta posms, kas pēc piecu gadu pauzes atkal atgriezās Siguldā.

Vēlamies teikt lielu paldies ikvienam slēpotājam un apmeklētājam, kā arī paldies par katru labo vārdu un novērtējumu. Uz tikšanos jau pavisam drīz vasaras sezonā!

 

x

Nosūtīt ziņu