8

Aicinām piedalīties aizraujošā skriešanas un nūjošanas sacensību seriāla „S!-Skrien 2018”

03.05.2018

10.maijā Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Skrien 2018” skriešanas un nūjošanas sacensību seriāla 1. posms, kurā aicināts piedalīties ikviens skriešanas un nūjošanas entuziasts. Šogad „S!-Skrien 2018” sacensībās būs vairāki jaunumi – dalībnieki sacentīsies dažāda garuma distancēs, no viena līdz pat 15 kilometriem, mērojoties spēkiem ne tikai asfaltētā trases daļā, bet arī meža takās; jaunums šajā sezonā būs Open grupa nūjotājiem, kurā var pieteikties un piedalīties dalībnieki jebkurā vecumā.

Sacensību starts plānots no plkst.18.00 (SV-6 un SV-8 grupām), pārējām grupām no plkst.18.20. Pirmajā sacensību posmā būs kopējais starts ar kontrollaiku. SV-6 grupu dalībniekiem būs jāskrien 10 minūtes pa 200 metru stadiona apli, SV-8 grupu dalībniekiem būs jāskrien 15 minūtes pa 200 metru stadiona apli, SV-10, SV-12, SV-14 grupām būs jāskrien 30 minūtes pa divu kilometru aplis (stadionā, asfaltētajā treses daļā un mežā). SV-16 grupām un vecākiem dalībniekiem būs jāskrien 60 minūtes divu kilometru aplis pa stadionu, asfaltēto trases daļu un meža takām. Nūjotājiem SV-Open grupā būs jānūjo 60 minūtes divu kilometru aplis. Skaitīti tiks pilnie noskrietie un nonūjotie apļi.


Reģistrācija „S!-Skrien 2018” sacensībām ir atvērta šeit. Reģistrējoties un apmaksājot sacensību dalības maksu tiešsaistē visiem sacensību posmiem, atlaide – līdz 30%. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. 


„S!-Skrien 2018” sacensību seriāla mērķis ir popularizēt skriešanu un nūjošanu, kā pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, kā arī veicināt aktīvu dzīves veidu un saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū. Iedzīvotājiem ir iespējas trenēties šīm sacensībām arī ikdienā Fischer Slēpošanas centrā, kur pieejams gan nomas inventārs, gan instruktori.

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl trīs „S!-Skrien” sacensību seriāla posmi – 7.jūnijā, 19.jūlijā, 2.augustā un 6.septembrī.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana. Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/ vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu