9

„S!-Šķēršļu velo 2018” jau šo svētdien, 16.septembrī

12.09.2018

„S!-Šķēršļu velo ir vēl nebijuša koncepta sacensības bērniem un jauniešiem no 6 līdz 18 gadiem. Ikviens dalībnieks, kurš būs piedalījies „S!-Šķēršļu velo 2018", sacensību noslēgumā piedalīsies loterijā, kur galvenā balva būs pusaudžu MTB CUBE divritenis no mūsu atbalstītājiem „Fans Prosport”.

„S!-Šķēršļu velo 2018” sacensības notiks 16.septembrī no plkst. 15.00, numuru saņemšana no plkst.13.30. „S!-Šķēršļu velo 2018’’ ir jauna koncepta velo sacensības bērniem, sākot ar „dipu dapu” klasi līdz 2001.gadā dzimušiem, kurās dalībniekiem būs ne tikai jābrauc ar velo ierastajā trasē un meža takās, bet arī jāpārvar dažāda veida šķēršļi – gan cilvēka veidoti (vilnītis, pakāpiens, līdzsvara šūpoles, labirints, stumšanas zona, u.c.), gan sacensību apvidū jau atrodamie dabiski izveidojušies (saknes, reljefs, līkumi, u.c.). Lai piedalītos šajās sacensībās, dalībniekiem nav nepieciešamas īpašas prasmes un priekšzināšanas riteņbraukšanās pa šķēršļu trasi. Šķēršļu trase ir veidota tā, lai būtu pa spēkam ikviena vecuma dalībniekam.

SV-dipu dapu un SV-6 grupām būs jāveic 200 metru distance pa stadiona apli, kurā būs izvietoti atbilstoši divu veidu šķēršļi: „slaloms" (izveicībai) un „koridors" (precizitātei). SV-8 grupām būs jāveic 1,2 kilometru distance trases asfaltētajā daļā. Šai grupai būs jāpārvar sekojoši šķēršļi: „slaloms", „šķēršļa apbraukšana", „augstuma ierobežojums", „šūpoles", „dēļi" un „vilnītis". Sākot no SV-10 grupām līdz junioriem, dalībnieki dosies 2 kilometru trasē, kas vedīs gan pa trases asfaltēto daļu, gan meža takās. Papildus iepriekš minētajiem šķēršļiem, šīm grupām vēl būs papildus šķēršļi: „baļķis", „saknes", „riepu labirints" un „piltuve".

Šāda veida sacensības palīdz velobraucējiem attīstīt un pārliecināties par savām velosipēda vadītprasmēm un veiklību dažādos apstākļos. Vairāk informācijas par sacensību norisi un nolikums pieejama Fischer Slēpošanas centra tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv.

Ikviens dalībnieks, kurš būs piedalījies „S!-Šķēršļu velo 2018", sacensību noslēgumā piedalīsies loterijā, kur galvenā balva būs pusaudžu MTB CUBE divritenis no mūsu atbalstītājiem „Fans Prosport”.

Reģistrējies sacensībām tiešsaistē līdz 2018.gada 15.septembra plkst.17.00 un iegūsti atlaidi dalības maksai. Tie, kuri nebūs paguvuši savlaicīgi pieteikties un apmaksāt dalību, to varēs izdarīt sacensību norises dienā Fischer Slēpošanas centrā no plkst. 13.30.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu