Water icon 28

Treneri / instruktori

Centrā ir sertificēti treneri un instruktori, kuri labprāt sniegs savu padomu un palīdzēs sportot gribētājiem pareizi apgūt sportošanai nepieciešamās prasmes. Atkarībā no jūsu mērķa treneri un instruktori ieteiks katram atbilstošākās grupu nodarbības.

Gustavs Zālītis

Gustavs Zālītis

Peldēšanas treneris

Gustavs ir beidzis Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas peldēšanas treneru augstākās izglītības pirmā līmeņa programmu un nu jau vairāk nekā četrus gadus pasniedz peldētapmācību bērniem, pieaugušajiem, kā arī cilvēkiem ar speciālām vajadzībām. Gustavam ir liela praktiskā pieredze glābšanas darbu veikšanā, jo viņš vairāk nekā piecus gadus ir nostrādājis par glābēju kūrortpilsētas Jūrmalas pludmalēs, kur rūpējies par atpūtnieku drošību. Paralēli peldētapmācības darbam instruktors aktīvi iesaistās arī programmā "Drošībai uz ūdens" un vada seminārus glābējiem, kā arī apmāca karavīrus un policistus glābšanas darbos uz ūdens.

Gustavs aicina ikvienam interesentam atnākt un iegūt jaunas prasmes un emocijas peldbaseinā, jo ūdens ir lielisks veids, kā aizmirst ikdienas rutīnu, uzlabot savu fizisko un garīgo veselību!

 

x

Nosūtīt ziņu