12

Reģistrācija “S!-Skate 2023” sacensību otrajam posmam ir atvērta

08.08.2023

Nākamajā ceturtdienā, 17.08., Fischer slēpošanas centrā tiekamies otrajā “S!-Skate 2023” skrituļslidošanas sacensību posmā, kas šoreiz piedāvās šķēršļu un veiklības distanci no 700 m mazākajiem līdz 2,4 km lielākajiem.

 "S!-Skate 2023" ir bērnu un pieaugušo skrituļslidošanas sacensības, kurās aicināts piedalīties ikviens entuziasts. Sacensības notiek jau devīto gadu un kļuvušas par stabilu Fischer slēpošanas centra sacensību tradīciju.

Sacensības šogad notiek divos posmos, kur pirmais posms aizritēja jau 27. jūlijā, savukārt otrais sacensību posms notiks 17. augustā ar šķēršļu un veiklības distanci. Šķēršļu un veiklības vingrinājumi ir nozīmīgs elements treniņu procesā, kas palīdz apgūt skrituļslidošanas tehniku, kas šoreiz tiks pārbaudīta arī sacensību režīmā. Sacensībās aicināti piedalīties gan bērni, gan pieaugušie, kuri ir apguvuši skrituļslidošanas iemaņas. Dalībnieki varēs startēt vairākās skrituļslidotāju grupās, ņemot vērā vecuma un meistarības līmeni.

Sacensību sākums plkst.18.00, reģistrācija uz vietas no plkst. 17.00. Dalībnieku braucienu kārtība (starta secība) distancē tiek noteikta pēc ONLINE
sistēmā reģistrētā ID numura vienas grupas ietvaros. Pirmie starti no plkst. 
18.00 – 18.20 ir SV6 un SV8 grupām, savukārt no plkst.18.30 – 19.30 tiks dots starts pārējo grupu dalībniekiem.

Paldies mūsu sacensību sadarbības partneriem un atbalstītājiem Siguldas novada pašvaldībai, Fischer Sports Latvia, One Way Sport, Vauhti, Rāmkaliem, Cido, Mangaļiem, Maiznīcai “Flora” un Herkuless.

x

Nosūtīt ziņu