Water icon 28

Siguldas Sporta centrā vēl plašākas iespējas apgūt peldētprasmi

30.08.2017

Jaunajam mācību gadam sākoties, Siguldā tiks piedāvātas virkne jaunas iespējas apgūt labas peldētprasmes. Būs iespēja apmeklēt bezmaksas ārpusstundu peldētapmācības nodarbības izglītības iestāžu audzēkņiem, grupu un individuālās peldētapmācības nodarbības bērniem un pieaugušajiem, kā arī iespēja apgūt peldētprasmi profesionālā līmenī.

Uz grupu nodarbībām lūdzam iepriekš pieteikties pa tālruni 25448860 un 67973111

vai e-pastu sportacentrs@sigulda.lv.

Peldēšanas nodarbības pozitīvi ietekmē cilvēka veselību jebkurā vecumā, bērna attīstību, kā arī veicina norūdīšanos, veido pareizu stāju, uzlabo vielmaiņu, sirds – asinsvadu sistēmu un nomierina nervu sistēmu. Apmeklējot peldēšanas nodarbības, uzlabojas cilvēka fiziskās un garīgās dotības.

Ārpusstundu peldētapmācības nodarbības būs bez maksas

No šī gada septembra līdz 2019.gada decembrim Siguldas Sporta centrs piedāvās bezmaksas ārpusstundu peldētapmācības nodarbības Siguldas novada izglītības iestāžu 2. līdz 12.klases audzēkņiem. Nodarbību mērķis ir motivēt skolēnus aktīvām ārpusklases nodarbībām, kā arī uzlabot bērnu peldētprasmes. Nodarbības tiek organizētas pateicoties Eiropas Sociālā fonda projektam Nr.9.2.4.2/16/I/018 ,,Esi vesels Siguldas novadā” un Siguldas novada pašvaldībai.

Šīs bezmaksas nodarbības varēs apmeklēt ikviens audzēknis, kuram attiecīgajā mēnesī nebūs ieplānota peldēšanas nodarbība skolas ietvaros. Katrs skolēns drīkstēs pieteikties un apmeklēt ne vairāk kā trīs nodarbības mācību gada laikā. Apmeklējot šīs nodarbības, skolēni nodrošinās sev iespēju uzlabot atzīmi sporta stundā. Nodarbības notiks trīs reizes nedēļā – pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās, plkst.16.00 un nodarbību ilgums būs 60 minūtes. Maksimālais dalībnieku skaits nodarbībā būs līdz astoņiem audzēkņiem, tāpēc, lai visiem interesentiem būtu iespēja izmantot šo piedāvājumu, lūgums pieteikties nodarbībām savlaicīgi Siguldas Sporta centrā, zvanot pa tālruni 25448860 vai 67973111.

Arī septembrī apmeklē peldētapmācības nodarbības Siguldas Sporta centrā

Kā augusta mēnesī, tā arī septembrī Siguldas Sporta centrs piedāvās grupu un individuālās peldētapmācību nodarbības pieaugušajiem, dažāda vecuma grupu bērniem, tai skaitā arī peldināšanas nodarbības zīdaiņiem, klientiem pieejamos un ērtos laikos. Peldētapmācības nodarbības vadīs profesionāli treneri – Diāna Piebalga, Daiga Jankauska un Gustavs Zālītis.

Peldētapmācības programma bērniem un pieaugušajiem ir izstrādāta tā, lai tiktu apgūtas drošas, tehniski pareizas iemaņas peldētprasmē un, līdz ar to, uzlabotu vispārējās fiziskās dotības. Programma ir izstrādāta un tiek piedāvāta bērniem un pieaugušajiem, ņemot vērā viņu esošās peldētprasmes. Bērni nodarbībām tiek dalīti dažādās vecuma grupās: no 5 līdz 7 gadiem, no 7 līdz 10 gadiem, no 8 līdz 12 gadiem, kā arī vecumā no 11 līdz 13 gadiem. Lai arī apmācība notiek grupās, treneri katram nodarbības apmeklētājam sniedz individuālu uzmanību un pieeju.

Maksa par peldētapmacības nodarbībām Siguldas Sporta centrā pieaugušajiem ir 7.50 eiro, bet bērniem 7 eiro par nodarbību. Maksa par individuālajām peldētapmācības nodarbībām gan bērniem, gan pieaugušajiem ir 12 eiro. Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karšu īpašniekiem jebkurai nodarbībai – 10% atlaide. Lai uzzinātu precīzu peldētapmācību nodarbību sarakstu septembra mēnesim, sekojiet informācijai www.siguldassports.lv un mūsu Facebook profilā. Klientu ērtībām uz grupu nodarbībām lūgums pieteikties, zvanot pa tālruni 25448860 vai 67973111.

Siguldas sporta skola piedāvās profesionālu peldētprasmju apguvi

Siguldas Sporta skola aicina ikvienu peldēšanas interesentu, vecumā no septiņiem līdz desmit gadiem, pieteikties profesionālās ievirzes sporta izglītības peldēšanas programmā. Audzēkņu uzņemšana notiks Siguldas Sporta centra peldbaseinā 2.septembrī, plkst.10.00. Kopumā tiks komplektētas divas grupas, katrā grupā 12 audzēkņi.

Šīs profesionālās ievirzes sporta izglītības programmas mērķis ir nodrošināt kvalitatīvus nodarbību procesus, kā arī kvalitatīvu sporta peldēšanas programmu, kas radītu funkcionējošu jauno talantu atlasi un sagatavotu bērnus dalībai sacensībās un augstvērtīgu rezultātu sasniegšanai. Šīs programmas obligātās prasības ir regulāra treniņu apmeklētība un mērķtiecīga virzība uz sasniegumiem. Apgūstot šo profesionālo peldēšanas programmu noteiktā apjomā, audzēknis saņems apliecību, kas dos iespēju nākotnē studēt augstskolā sporta trenera specialitāti, kā arī jau mācību laikā pilnveidot sevi strādājot izvēlētajā profesijā.

Nodarbības profesionālās ievirzes sporta izglītības peldēšanas programmā notiks pirmdienās, trešdienās un piektdienās Siguldas Sporta centra peldbaseinā, un tās vadīs treneris Gustavs Zālītis.

Savukārt tie peldēšanas interesenti, kuri neiekļausies profesionālās ievirzes sporta izglītības peldēšanas programmā, Siguldas Sporta skola piedāvās nodarbības interešu izglītības peldēšanas programmā, kur kopumā tiks uzņemti 48 bērni. Šī programma akcentēs peldētprasmes apgūšanu bērniem vecumā no septiņiem gadiem. Audzēkņu pieteikšanās interešu izglītības programmā notiks Siguldas Sporta skolā no 4.septembra. Nodarbības vadīs treneres Daiga Jankauska un Andra Fridrihsone.

Maksa par profesionālās ievirzes programmas nodarbībām būs 10 eiro mēnesī, savukārt par interešu izglītības programmas nodarbībām – 15 eiro mēnesī. Nodarbību maksu šajās programmās apstiprina Siguldas novada pašvaldība.

Jautājumu gadījumā zvanīt uz Siguldas Sporta skolu pa tālruni: 26306843 vai rakstīt e-pastā: siguldassportaskola@sigulda.lv.

x

Nosūtīt ziņu