Water icon 28

Grupu nodarbības oktobrī

22.09.2021

Siguldas Sporta centrs oktobra mēnesī piedāvā apmeklētājiem gan grupu nodarbības iekštelpās, gan ārā. Grupu nodarbību rezervācija apmeklējumam, sākot ar 1. oktobri, notiek caur mobilo aplikāciju “Bookla”.

Uzsākot jauno rudens sezonu, Siguldas Sporta centrs apmeklētājiem no jauna piedāvā  apmeklēt TRX un Body Bike nodarbības. Katru pirmdienu un trešdienu plkst. 18.30 notiks TRX nodarbības, savukārt pirmdienās un trešdienās plkst. 17.30 un 19.30 notiks Body Bike nodarbības pie treneres Anitas Baumanes. Jau no septembra mēneša Pilates pie Fanijas Šitcas notiek iekštelpās rīta grupas pirmdienās un piektdienās plkst. 8.00, savukārt vakara grupas otrdienās un ceturtdienās plkst. 18.30. Peldbaseinā papildus jau esošajām Ūdens aerobikas grupām, iespēja apmeklēt Ūdens aerobiku arī sestdienās, plkst. 13.00 pie treneres Diānas Treijas. Sākot ar 5. oktobri, otrdienās un ceturtdienās plkst. 18.30 Aerobikas nodarbība pie treneres Anitas Baumanes notiks skrejceliņā (iekštelpās).  Papildus āra nodarbību grafikam piedāvājam plkst. 9.00 no rīta Veselības vingrošanu kopā ar treneri Faniju Šitcu.

Pilns grupu nodarbību grafiks oktobrim pieejams šeit. 

Grupu nodarbībām iekštelpās cena ir 9.00 EUR, savukārt grupu nodarbībām ārtelpās - 8.00 EUR. Visām grupu nodarbībām ar Siguldas novada identifikācijas karti tiek piešķirta 10% atlaide.

Jebkurš Siguldas Sporta centrs apmeklējums iepriekš jāpiesaka: Grupu nodarbībām, Spēka zālei un Ūdens atrakciju parka apmeklējumam pieteikšanās notiek caur mobilo aplikāciju “Bookla”. Apmeklējuma rezervāciju ir iespējams veikt arī caur mājas lapas papildus logu, kuru iespējams redzēt zemāk. Savukārt peldbaseina apmeklējumu var pieteikt, zvanot pa tālruni 25448860.

Lūdzam apmeklētājus veikt pierakstu uz grupu nodarbībām savlaicīgi, līdz iepriekšējās dienas plkst. 22.00, lai treneres var sagatavoties nodarbībai.  

Visus piedāvātos pakalpojumus iekštelpās drīkst apmeklēt personas ar sadarbspējīgu vakcinācijas, testēšanas vai pārslimošanas sertifikātu (digitālo Covid-19 sertifikātu).

 

x

Nosūtīt ziņu