Water icon 28

No 21. oktobra izmaiņas Siguldas Sporta centra darbībā

20.10.2021

Mūsu uzticamie Siguldas Sporta centra apmeklētāji, saskaņā ar izsludināto ārkārtējo situāciju valstī, no 21. oktobra Siguldas Sporta centrs būs slēgts, tajā skaitā nenotiks arī grupu nodarbības ārā.

Mājsēdes laikā joprojām ir jāturpina rūpēties par savu veselību, tapēc tāpat kā pagājušajā gadā aicinām visus būt aktīviem un sportot mājas, ģimenes lokā kopā ar mūsu treneriem. Izvēlies sev piemērotāko nodarbību, sagatavo vietu vingrošanai un aiziet!

Informējam, ka visi Peldētapmācības skolas, Spēka zāles, peldbaseina un grupu nodarbību abonementi līdz ierobežojumu atcelšanai tiks iesaldēti. Savukārt visas dāvanu kartes, neatkarīgi vai termiņš ir beidzies vai nav, tiks pagarinātas līdz 2022. gada 31.maijam.

Siguldas Sporta centrs turpinās sniegt savus pakalpojumus Latvijas pieaugušo izlases (komandu sporta spēlēs – arī junioru izlašu sportistu vecumā no 16 gadiem), Latvijas Olimpiskās vienības un Latvijas Paralimpiskās vienības sportistiem, kā arī komandu sporta spēļu starptautisko un augstāko līgu komandu profesionālajiem sportistiem (personas, kuras uz darba līguma pamata un par nolīgto samaksu gatavojas sporta sacensībām un piedalās tajās) treniņus epidemioloģiski drošā vidē, kā arī pieaugušo izlašu (tai skaitā ārvalstu) sportistiem oficiālos treniņus, kas saistīti ar gatavošanos dalībai 2022. gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs.

Sporta diagnostika turpinās sniegt savus pakalpojumus, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās:

Fizioterapeite Linda Līce , tālrunis - 29241115,

Fizioterapeite Krista Deičmane , tālrunis - 28011874,

Uztura speciāliste Anita Baumane , tālrunis - 27700250.

Paldies visiem mūsu uzticamajiem klientiem par sapratni un ierobežojumu ievērošanu šajā pārmaiņu laikā. Saudzēsim sevi, esam labā noskaņojumā un turpinam aktīvi sportot mājās un brīvā dabā.

Pavisam drīz ceram tikties Siguldas Sporta centrā!

x

Nosūtīt ziņu