Water icon 28

No 1. janvāra gaidāmas izmaiņas atsevišķu pakalpojumu cenās un grupu nodarbību grafikā

29.12.2021

Elektrības izmaksu pieaugums skar ne tikai mājsaimniecības, bet arī uzņēmumus un, lai arī turpmāk varētu sniegt kvalitatīvus pakalpojumus, Siguldas Sporta centrā no 2022. gada 1. janvāra gaidāmas izmaiņas pakalpojumu cenrādī. Izmaiņas skar tās sportošanas zonas, kuru uzturēšanai visvairāk tiek patērēta elektrība un tās ir Ūdens parks, Peldbaseins un Sporta zāle.

No 1. janvāra vienreizējs peldbaseina apmeklējums (1 stunda) maksās 7 EUR pieaugušajiem, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām (1 stunda) 6 EUR. Vienreizējam apmeklējumam tiek piemērota gan Siguldas novada iedzīvotāja identifikācijas kartes atlaide (10%), gan Siguldas novada daudzbērnu ģimenes atlaide (papildus 10%). Lai regulārajiem peldbaseina apmeklētājiem izmaksas būtiski nepalielinātos, iesakām iegādāties peldēšanas abonementus, tā, piemēram, viena mēneša abonements pieaugušajiem maksās 38 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 33 EUR. Pie nosacījuma, ja viens pieaugušais apmeklēs peldbaseinu divas reizes nedēļā, viens apmeklējums izmaksās 4,75 EUR, bet ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartes atlaidi 4,27 EUR, savukārt skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām attiecīgi 4,12 EUR un ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas kartes atlaidi 3,71 EUR. Vienas nodarbības izmaksas vēl būtiskāk var samazināt, iegādājoties 3, 6 vai 12 mēnešu abonementus.

Arī Ūdens parka apmeklējumam ir izmaiņas cenrādī. Vienreizējs apmeklējums Ūdens parkā darba dienās uz divām stundām pieaugušajiem maksās 14 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām 11 EUR, savukārt brīvdienās pieaugušajiem maksās 17 EUR, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām maksās 13 EUR. Arī Ūdens parkā ar Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karti tiks piešķirta atlaide.

Spēka zāles apmeklētājiem un grupu nodarbību apmeklētājiem saglabājas līdzšinējās cenas.

Siguldas Sporta diagnostikai cenas nav būtiski mainītas, bet ir pārskatītas, atbilstoši izmaiņām pakalpojuma sniegšanas laikā vai raksturā.

Jauno gadu iesāksim ar vairākām jaunām grupu nodarbībām: pirmdienās plkst. 18.30 Vesela mugura pie fizioterapeites Kristas Deičmanes un plkst. 19.30 Stretching pie Anitas Baumanes, trešdienās plkst. 19.30 Stretching pie Anitas Baumanes, bet piektdienās plkst. 11.00 Tabata, plkst. 12.00 Bodymind un vakarā plkst. 18.30 Zumba. Visas piektdienas jaunās nodarbības vadīs fitnesa trenere Lienas Ozoliņa Karnīte. Uz grupu nodarbībām, obligāti iepriekš jārezervē apmeklējums mobilajā aplikācijā Bookla.

Grupu nodarbību grafiks janvārim ir pieejams šeit https://bit.ly/3syyFKp

Novēlam visiem sākt Jauno gadu ar jauniem sportiskiem mērķiem un tos gada laikā arī īstenot. Siguldas Sporta centrs arī turpmāk nodrošinās kvalitatīvu un atbalstošu sportošanas un aktīvās atpūtas vidi. Tiekamies Jaunajā gadā Siguldas Sporta centrā!

x

Nosūtīt ziņu