Water icon 28

Jauns gads un jaunas apņemšanās – iesāc 2024.gadu sportiski!

09.01.2024

Jaunā gada sākums ir laiks, kad apņēmība ir daudz lielāka un vēlme būt sevis vislabākā versija - daudz augstāka. Tādēļ, lai sekmētu ikviena cilvēka veselīgu dzīvesveidu, mēs, Siguldas Sporta centrs, piedāvājam dažādas aktivitātes, lai Jauno 2024.gadu pavadītu veselīgā un aktīvā garā!

Nodarbību, Spēka zāles apmeklējumu un Baseinu apmeklējumu nepieciešams rezervēt mobīlajā aplikācijā "Bookla"

Spēka zāles apmeklējums

Ja vēlies uzlabot savu fizisko izturību, tad treniņi kardio zonā ir piemēroti tieši Tev.  Treniņi brīvo svaru zonā palielina ķermeņa muskuļu masu, attīsta spēka īpašības, uzlabo vielmaiņu un veicina ķermeņa svara un formas korekciju. Spēka zāli iespējams apmeklēt kopā ar kādu no mūsu Spēka zāles treneriem vai fizioterapeitiem, lai treniņu process jau pašā sākumā būtu pareizs un lietderīgs. 

Lai motivācija Spēka zāles apmeklējumiem nezustu, iesakām iegādāties īstermiņa vai ilgtermiņa abonamentus - sākot no viena mēneša apmeklējuma, līdz pat 6 mēnešu periodam vai gadam. Tādā veidā iespējams ne vien mudināt sevi sportot ikdienā, bet arī ietaupīt.

Cenas pieejamas šeit

Peldbaseina apmeklējums

Peldēšana ir izcils veids, kā uzturēt fizisko formu un palielināt savu izturību. Ūdens pretestība prasa no muskuļiem lielāku piepūli, salīdzinot ar citiem vingrinājumiem, tādējādi stiprinot gan apakšējo, gan augšējo ķermeņa daļu. Regulāra peldēšana uzlabo sirds un asinsvadu sistēmu, stiprinot sirds muskuļus un uzlabojot asinsriti.

Lai veidotu veselīgu ieradumu, piedāvājam iespēju peldēt Lielajā baseinā no rītiem, laikā no 7.00 - 8.00. Tā iespējams gan aktīvi sākt savu dienu, gan no rītiem labāk pamosties. Peldbaseins pieejams arī vakaros. 

Cenrādis pieejams šeit

Grupu nodarbības

Treniņi grupās vienmēr motivē izdarīt vairāk!  Mūsu nodarbībās ir pieejams daudzveidīgs un profesionāls inventārs, lai katra nodarbība būtu unikāla un aizraujoša. Tavu motivāciju un cīņas sparu uzturēs grupas biedri, kā arī profesionāli treneri, kas neļaus padoties un īstajā brīdī motivēs Tevi izdarīt vairāk. Sākot no vidējas intensitātes treniņiem dziļajai muskulatūrai, līdz pat ritmiskiem deju soļiem zumbā!

Katru mēnesi grupu nodarbību grafiks mainās - nodarbības tiek papildinātas ar jaunām un vēl aizraujošākām. Aktuālais grupu nodarbību grafiks pieejams šeit

Fizioterapija

Veselība vienmēr ir jāliek pirmajā vietā, tādēļ kā savu 2024.gada mērķi vari izvirzīt vingrošanu pie fizioterapeita. Tas ir veids kā vingrot pareizi un saņemt individuālu pieeju. Taču bez vingrošanas, fizioterapeiti var nākt palīgā pēc traumu rehabilitācijai, masāžām vai teipošanai. 

Pakalpojumu cenas pieejamas šeit

Kā gadu iesāksi, tā pabeigsi. Tādēļ iesāc to pareizi, ar sportu un veselīgu dzīvesveidu! Tas viss vienu viet - Siguldas Sporta centrā. 

x

Nosūtīt ziņu