Water icon 28

Siguldas ātrākie skrējēji piedalījās „S!-Skrien 2018” 3.posmā

20.07.2018

19.jūijā Fischer Slēpošanas centrā norisinājās „S!-Skrien 2018” skriešanas un nūjošanas treniņsacensību 3.posms. Šajā posmā bērnu šķēršļu distancē bija jauni šķēršļu elementi, kā arī ikvienam dalībniekam bija iespēja izbaudīt atsvaidzinošu mākslīgi radītu lietus elementu finišā.

Ņemot vērā aktīvo sacensību norisi Fischer Slēpošanas centrā, esam izstrādājuši sacensību trašu kartes un pastāvīgus trašu marķējumus. Kopumā esam nomarķējuši četras trases – „S!-Skrien“ (norādes dzeltenā krāsā, trase 2,5 kilometru garumā), „S!-Velo” (norādes baltā krāsā, trase 2 un 5 kilometru garumā), kā arī sarežģītāka riteņbraukšanas trase ar šķēršļiem (norādes oranžā krāsa, trase 4,1 kilometru garumā). Visām trasēm starta un finiša punkts ir Fischer Slēpošanas centra stadions, tālāk trases ved centra blakus esošajā mežā. Kopumā lielākā daļa trašu ir veidotas meža takās, tikai atsevišķās trases daļās ir asfalta segums.

Treniņsacensību 3.posma dalībniekiem SV-6 grupās bija jāskrien 10 minūtes 300 metru aplis ar šķēršļiem, savukārt SV-8 grupām bija jācveic šī distance 15 minūtes. SV-10, SV-12 un SV-14 grupām bija jāskrien 30 minūtes pa 2,5 kilometru marķētu meža trasi, SV-16 grupām un vecākiem bija jāskrien 60 minūtes šī distance, savukārt nūjošanas SV-Open grupām bija jānūjo 60 minūtes pa 2,5 kilometru apli meža trasē. Dalībniekiem distance bija jāveic noteiktā laika limita ietvaros, kur tika fiksēti pilnie veiktie apļi noteiktajā laika limitā.
Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl divi „S!-Skrien” sacensību seriāla posmi – 2.augustā un 6.septembrī, tāpēc aicinām aktīvi piedalīties šajās treniņsacensībās ikvienu gan lielu, gan mazu skrējēju.

Treniņsacensību 3.posma rezultāti pieejami šeit.

Atgādinām, ka aktīvākā pirmskolas izglītības iestāde, kā arī sporta klubi un interešu grupas cīnās par specbalvu no atbalstītājiem, bet tie dalībnieki, kuri būs piedalījušies vismaz 10 skriešanas un orientēšanās sacensībās, iegūs 50% atlaidi Siguldas pusmaratonam.

Šobrīd par aktīvāko pirmskolas izglītības iestādes statusu un specbalvu no Siguldas Sporta centra – dāvanu karti 200 eiro vērtībā cīnās bērnudārzs „Pasaciņa”, „Ieviņa”, „Ābelīte”, „Tornīši”, Allažu pamatskolas pirmsskola grupa un Siguldas Valdorfa bērnudārzs. Par aktīvāko Siguldas novada sporta organizācijas un interešu grupas statusu un specbalvu no Fischer Latvia – dāvanu karti inventāra iegādei 200 eiro vērtībā cīnās sporta klubs „Pantera”, „Lidojošās slēpes” „Ziemeļpols” un Siguldas Sporta skola, kā arī interešu grupas „Lebester” un „Noskrienziemu.lv”.

 

 

x

Nosūtīt ziņu