2

Rītdien, 8. februārī, tiek atvērta Siguldas Pilsētas trases vidējā trase

07.02.2020

Pateicoties labvēlīgiem laika apstākļiem, tika nodrošināts sniegs Siguldas Pilsētas trasē vidējai trasei, kuras augstums ir 200 m. Gaidīsim slēpotājus un snovbordistus jau šajā nedēļas nogalē, sestdien no plkst 10.00 līdz plkst. 22.00 un svētdien no plkst. 10.00 līdz plkst. 21.00! Darba dienās strādāsim no plkst. 14.00 līdz plkst. 22.00!

Lai nodrošinātu vidējās trases pacēlaja ātrāku darbību, esam papildinājuši pacēlāju ar papildus āķiem, tas palīdzēs samazināt potenciālās rindas uz pacelāju. Brīvdienās trase būs atvērta tikai individuāliem slēpotājiem, savukārt darba dienās tā tiks dalīta ar sportistiem, paredzot speciālus laikus treniņiem. Trases noslodzes grafiks tiks publicēts, sekojiet informācijai.

Individuāliem klientiem vienas reizes maksa par vidējās trases pacēlāju ir 0.40 EUR. Bērniem līdz 7 gadiem, kopā ar pieaugušo pacelājs ir bezmaksas. Ķīlas nauda par elektronisko karti ir 5.00 EUR. Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karti, kalna izmantošana pieejama ar 10% atlaidi. 

Pie mums pieejama gan kalnu slēpošanas, gan snovborda inventāra noma, kā arī, iepriekš piesakot, instruktoru pakalpojumi. Brīvdienās kalna pakājē būs atvērta kafejnīca "Finišs"!  

Inventāra nomas cenrādis pieejams šeit.

Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karti, kalna izmantošana un inventāra noma pieejama ar 10% atlaidi. 

Gatavojiet slēpes un snovborda dēļus! Brīvdienas solās būt sniegotas!   👍

 

x

Nosūtīt ziņu