8

Informācija trases apmeklētājiem ārkārtējās situācijas laikā

16.12.2020

Ārkārtējās situācijas laikā Siguldas Pilsētas trase strādā balstoties uz Latvijas Slēpošanas Federācijas, Slēpošanas Trašu Asociācijas, Latvijas Slēpošanas instruktoru asociācijas izstrādātajiem noteikumiem “Par kalnu slēpošanas trašu darbību ārkārtas situācijas apstākļos”. Trases apmeklētājiem ir jāņem vērā vairāki ierobežojumi, iepazīsties pirms trases apmekējuma!

  • Lai nodrošinātu slēpošanas trasē optimālu apmeklētāju plūsmu un ievērotu distancēšanās prasības, Siguldas Pilsētas trasē ir noteikts apmeklētāju skaits ne vairāk kā 50 personas. Ņemot vērā, ka patreizējais slēpojamās daļas lielums ir 8000 m2, uz vienu apmeklētāju ir pieejami 160 m2, kas ir pietiekami, lai brīvi slēpotu, ievērojot distancēšanās prasības.

  • Lai nodrošinātu rindā pie pacēlāja 2 metru distanci, pacēlāja zonā ir izveidots norobežots koridors un atgādinājuma zīmes par distances ievērošanu.

  • Lai nodrošinātu distancēšanos uz pacēlāja, pacēlāja zonā ir izvietotas zīmes ar atgādinājumu, ka T-veida pacēlāju drīkst izmantot viena persona vai divas personas no mūsu mājsaimneicības. Mūsu darbinieks, kurš padod āķi, atgādinās par distancēšanās ieverošanu.

  • Lai nodrošinātu servisa ēkā drošu apkalpošanu, tajā vienlaicīgi drīkst uzturēties ne vairāk kā 1 persona vai personas no vienas mājsaimniecības, izņemot apkalpojošo personālu. Deguna un mutes aizsargmaskas servisa ēkā ir obligātas! Pie servisa ēkas ir izvietotas atgādinājuma zīmes par atļauto apmeklētāju skaitu servisa ēkā. Lai apmeklētāji, kas stāv rindā uz servisa ēku ievērotu distancēšanos, ir izvietotas atgādinājuma zīmes par 2 m diatancēšanos un barjera, kas sadala izejošo un ienākošo apmeklētāju plūsmas. Nedrīkst ienākt servisa ēkā, ja tajā jau atrodas apmeklētājs.

  • Lai regulētu apmeklētāju skaitu trasē, visiem apmeklētājiem ir obligāti jāveic iepriekšēja rezervācija uz slēpošanas laiku. Laiks uz vienu personu ne vairāk kā divas stundas. Rezervācijas talrunis ir 25733008 (trases darba laikos). Ņemot vērā mainīgos laika apstākļus, rezervācijas uz kalna tiks atvērtas dažas dienas iepriekš, lai nodrošinātu, ka jūsu rezervētajā laikā, trasē sniega daudzums būs pietiekams.

  • Slēpošanas un snovborda inventārs ir pieejams. Nomas gadījumā, aicinām ierasties 20 minūtes iepriekš pirms jūsu rezervētā laika.

  • Instruktori nodrošina individuālas nodarbības, bet tikai ar iepriekšēju pieteikšanos.

  • Kafejnīca "Finišs" ir atvērta, bet tikai dzērienu un ēdienu līdzņemšanai. Kafejnīca veic apkalpošanu caur logu.

Ar visiem noteikumiem var iepazīties šeit!

LŪDZU REZERVĒJIET VIETAS UZ KALNA SAVLAICĪGI. APMEKLĒTĀJU SKAITS IR STINGRI IEROBEŽOTS.   

x

Nosūtīt ziņu