-0

Siguldas Pilsētas trase turpinās darbu

18.12.2020

Saskaņā ar vakardienas valdības rīkojumu, visiem kalnu slēpošanas un snovborda entuziastiem un sportistiem būs iespēja baudīt ziemas priekšrocības kamēr laikapstākļi to ļaus!

Tomēr apmeklētājiem no 21.decembra jārēķinās ar divām būtiskām izmaiņām pakalpojuma sniegšanas kārtībā:

  • Slēpošanas un snovborda inventāra izsniegšanas kārtība būs mainīta. Apmeklētājs veiks inventāra nomas pakalpojuma apmaksu kasē, kā līdz šim, bet inventāra izdošana un atgriešana notiks caur logu citā ēkas daļā. Trasē būs izvietotas norādes;
  • Trase vakara stundās strādās līdz plkst.20.00. Šajā nedēļas nogalē, 19. un 20.decembrī vēl saglabāsies esošais darba laiks no plkst.10.00 līdz 22.00. No nākamās nedēļas, 21.decembra darba laiks darba dienās būs no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Apmeklētājiem jārēķinās arī ar nenoteiktību, kādu radījuši lietainie un siltie laika apstākļi, kā rezultātā, trasē sniega segas stāvoklis ir pasliktinājies. Patreiz mēs esam noskaņoti, ka šajās brīvdienās slēpošana būs, bet par nākamo nedēļu informēsim pirmdien, 21.decembrī no rīta. Šī iemesla dēļ rezervācijas uz nākamo nedēļu patreiz nepieņemam. Ja slēpošanas būs pieejama arī nākamnedēļ, rezervācija tiks izsludināta. 

Kamēr esam atvērti, ar mums kopā darbojas instruktori individuālām apmācībām, kā arī kafejnīca “Finišs” nodrošina ēdienus un dzērienus līdzņemšanai.

Atgādinām, ka, lai nodrošinātu Siguldas Pilsētas trasē optimālu apmeklētāju plūsmu, ir noteikts apmeklētāju skaits sniegotajā trasē līdz 50 personām. Trasē ir jāievēro 2 m distance, T-veida pacēlāja āķi var izmantot tikai viena persona, servisa ēkā pie kases vienlaicīgi var atrasties tikai viens apmeklētājs vai apmeklētāji no vienas mājsaimniecības.

Lai regulētu apmeklētāju skaitu trasē, visiem apmeklētājiem ir obligāti jāveic iepriekšēja rezervācija uz slēpošanas laiku. Laiks uz vienu personu ne vairāk kā divas stundas. Rezervācijas tālrunis ir 25733008 (trases darba laikos).

Svētīgu visiem šo svētku laiku! Un turam īkšķus, lai ziema atgriežas mājās, jo #ziemadzīvosiguldā

x

Nosūtīt ziņu