7

No 13.janvāra ikvienam senioram būs pieejams individuāls laiks slēpošanai

12.01.2021

Ņemot vērā, ka rezervāciju veikšana aplikācijā Bookla slēpošanai Siguldas Pilsētas trasē nav ērtākais veids senioriem, kuriem nav ieradums tik aktīvi lietot tehnoloģijas, esam raduši risinājumu, lai senioriem būtu pieejams ērts laiks kalna apmeklējumam.

No rītdienas, 13.janvāra ikvienam senioram, uzrādot pensionāru apliecību, kā arī senioriem, kuri ir pieteikušies un saņēmuši Siguldas novada pašvaldības materiālo pabalstu slēpošanai 80 eiro apmērā, būs iespēja katru pirmdienu, trešdienu un piektdienu no plkst.12.00 līdz 14.00 slēpot kādā no Siguldas Pilsētas trases nogāzēm.

Lai apmeklētu kalnu, senioriem nav jāveic iepriekšēja rezervācija. Ja kalna apmeklējums būs ļoti pieprasīts, tad ar laiku ieviesīsim rezervāciju zvanot pa telefonu, lai nodrošinātu atbilstošo apmeklētāju skaitu uz kalna.

Pašreiz ir pieejama vidējā trase, bet līdzko būs sagatavota lielā trase visā augstumā un platumā, kādā no dienām būs pieejami laiki arī lielajā trasē.

Senioriem, uzrādot pensionāru apliecību maksa par vidējās trases pacēlāju ir 0,40 centi, ar Siguldas novada ID 10% atlaide, savukārt Siguldas novadā deklarētajiem pensionāriem, kuri ir pieteikušies un saņēmuši pašvaldības materiālo pabalstu, kalna apmeklējums pabalsta apmērā būs bezmaksas.

Lai pieteiktos uz materiālo pabalstu slēpošanai, pensionāram Siguldas Pilsētas trasē vai Siguldas novada pašvaldības Sociālajā dienestā ir jāaizpilda un jāiesniedz brīvā formā rakstīts iesniegums Sociālajā dienestā ( socialais.dienests@sigulda.lv), norādot savus datus (vārdu, uzvārdu, personas kodu, deklarēto dzīvesvietu). Iesniegumu var iemest arī pasta kastītēs Rīgas ielā 1 un Zinātnes ielā 7, Siguldā. Tāpat ir iespēja aizpildīt pašvaldībai adresētu e-iesniegumu pakalpojumu portālā  e.sigulda.lv (sadaļā “Iesniegumu veidlapas”–“Dažādi”–“Iesniegums juridiskai vai fiziskai personai”). Saņemtais iesniegums tiks izskatīts un atbilde sniegta iespējami drīzāk uz iesniegumā norādīto deklarēto dzīvesvietu vai e-pasta adresi.

x

Nosūtīt ziņu