8

Siguldas Pilsētas trase 11. decembrī atklās ziemas sezonu

07.12.2021

Prieks, ka jau šo sestdien tiksimies uz slēpēm pie mums Siguldas Pilsētas trasē. Pateicoties sasnigušajam dabīgajam sniegam un papildus saražotajam sniegam, šajā nedēļas nogalē plānojam atklāt ziemas sezonu lielajā trasē. Līdzīgi kā pagājušajā gadā, arī šogad slēpošanai būs jāievēro daži nosacījumi, bet neļausim tam ietekmēt slēpošanas prieku.

Ņemot vērā, ka slēpošanas trasē būs ierobežots apmeklētāju skaits, lai varētu slēpot vai snovot, būs iepriekš jārezervē laiks un jāiegādājas biļete aplikācijā Bookla (vienam slēpotājam slēpošanas ilgums līdz 2 stundām). Kasē uz vietas biļetes iegādāties nevarēs. Vietu rezervācija nedēļas nogalei tiks izsludināta šo ceturtdien.

Slēpot un snovot varēs epidemioloģiski drošā režīmā:

  • pieaugušie ar COVID19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu;
  • jaunieši no 12 gadiem ar COVID19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu vai ar negatīvu testu (izglītības iestādē veikti testi DER; pastāvīgi veikti eksprestesti – NEDER), kas nav vecāks par 72 h;
  • bērniem līdz 12 gadiem kopā tikai ar vecāku, kuram ir vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments.

Sejas aizsargmaskas jālieto sporta bāzē gan telpās, gan ārā, izņemot sportošanas laiku. Arī 2m distances ievērošana nav atcelta. 

Šajā ziemas sezonā esam mainījuši cenu politiku no reižu braucieniem uz stundu apmeklējumu. Apmeklētājam ir iespēja iegādāties 1 vai 2 stundu apmeklējumu (reižu braucieni tiks saglabāti tikai sportistiem treniņu ietvaros):

  • Pacēlāja izmantošana uz vienu stundu maksās 15.00 EUR, uz divām stundām 17.00 EUR, savukārt bērniem līdz 12 gadiem pacēlāja biļete uz stundu maksās 11.00 EUR, uz divām stundām 13.00 EUR. Bērniem (individuāli) līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot) kopā ar pieaugušo trases izmantošana ir bezmaksas.
  • Inventāra nomas un inventāra apkopes cenas ir nebūtiski mainītas, palielināta ir inventāra noma uz dienu. Arī cenas instruktoru pakalpojumiem pagaidām saglabājušās iepriekšējās sezonas līmenī.
  • Visiem minētājiem pakalpojumiem ir 10% atlaide, uzrādot Siguldas ID karti.

Informācija par izcenojumu Siguldas Pilsētas trasē apskatāma šeit https://bit.ly/3dmKwlM

Strādāsim brīvdienās no plkst.10.00 līdz plkst.21.00 un darba dienās (no 13.decembra) no plkst.14.00 līdz 22.00.

Būsim saprotoši un ievērosim visus noteikumus, lai varam strādāt garu un baltu ziemas sezonu! Tiekamies uz slēpēm Siguldas pilsētas trasē jau šajā nedēļas nogalē! Ceturtdien sekojiet rezervācijas informācijai!

x

Nosūtīt ziņu