9

Pašvaldība aicina Siguldas novada pensionārus izmantot īpašas atlaides slēpošanai

03.01.2022

No 5. janvāra Siguldas novadā deklarētajiem pensionāriem būs iespēja sportisku garu uzturēt gan Siguldas Pilsētas trasē, gan arī Fischer slēpošanas centrā, izmantojot īpašos piedāvājumus vai bezmaksas distanču slēpošanas stundas.

Fischer slēpošanas centrā Siguldas novadā deklarētajiem senioriem distanču slēpošanas trasi būs iespējams izmantot bez maksas darba dienās no plkst. 12.00 līdz 16.00. Šajos laikos trase ir brīvāka no skolu sporta un Siguldas Sportas skolas treniņprocesiem, kā arī individuālajiem slēpotājiem. Ierodoties trasē, senioram jāienāk servisa ēkā, lai reģistrētos bezmaksas slēpošanai un jāuzrāda ID karte un pensionāru apliecība.

Savukārt senioriem, kuri vēlas nodarboties ar kalnu slēpošanu un kuru pensijas apmērs ir zem vidējā darba samaksas apmēra mēnesī pirms nodokļu nomaksas saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes oficiālajā statistikas paziņojumā pēdējo publicēto ziņojumu, no 5. janvāra būs iespēja izmantot Siguldas Pilsētas trases īpašo piedāvājumu – slēpot darba dienās no plkst. 14.00 līdz 16.00 par īpašu cenu 5 eiro par divām stundām. Lai varētu izmantot šo piedāvājumu, senioram Siguldas Pilsētas trasē ir jāaizpilda iesnieguma veidlapa par pieteikšanos atlaidei. Iesniegums tālāk tiks nosūtīts Siguldas novada pašvaldības Sociālajam dienestam, kurš apstiprinās iesniedzēja atbilstību noteiktajam pensijas apmēra kritērijam. Senioram, ierodoties slēpot darba dienās norādītajā stundā, nav jāveic arī iepriekšēja laika rezervācija, jo trasē būs rezervēts apmeklētāju skaits, balstoties uz iepriekšējo gadu pieredzi. Slēpojot ārpus speciāli norādītā laika, pensionāram kā ikvienam apmeklētājam, jāveic iepriekšēja rezervācija caur mobilo lietotni “Bookla” un jāmaksā par pacēlāju saskaņā ar trases centrādi.

Atgādinām: lai iegūtu pakalpojumu atlaides vai bezmaksas slēpošanas piedāvājumu, kasē jāuzrāda Siguldas novada ID karte un pensionāra apliecība. Ja rodas kādi jautājumi, aicinām sazināties ar klientu apkalpošanas speciālistiem, zvanot uz tālruņa numuru 29118847 Fischer slēpošanas centrā vai 25733008 Siguldas Pilsētas trasē.

Ņemot vērā epidemioloģisko drošību, gan Siguldas Pilsētas trasē, gan Fischer slēpošanas centrā, visiem apmeklētājiem ir jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

x

Nosūtīt ziņu