5

Ziemas sezona noslēgusies!

24.03.2022

Esam mazliet ievilkuši elpu pēc ziemas sezonas, bet vēlamies pateikt lielu PALDIES visai Pilsētas trases komandai par izdevušos un garo 2021./2022. ziemas sezonu! Šogad ziemas priekus varējām baudīt 97 ziemas dienas! Šī nav garākā ziemas sezona, bet noteikti viena no baudāmākajām sezonām gan.

Paldies visiem mūsu uzticamajiem apmeklētājiem un arī lieliskajiem Pilsētas trases instruktori, kas palīdzēja mūsu kalna apmeklētājiem droši justies uz kalna un iemīlēt vēl vairāk kalnu slēpošanu vai snovbordu! 
Un paldies arī visiem sporta klubiem – Sporta klubs "Pantera", APEX - Alpine Ski Team, Sporta klubs Ziemeļpols, SK Virsotne, Sporta klubs "ASI", Sporta klubs "Snow Feel", Sporta klubs "Kore", Marbel Ski Team, W2S snowboard un Siguldas Sporta skola, kuri ik dienas cītīgi trenējās pie mums, lai izaudzinātu jaunos kalnu slēpošanas čempionus! 
Un vislielākais prieks, ka esam nacionālā sporta bāze un, ka šogad tika aizvadītas visas ieplānotās sacensības mūsu trasē - divi Vilciņa kausi, divi Pilsētas trases kausi kalnu slēpošanā un Carlsberg kausa posms, kā arī tika aizvadītas trīs spraigas sacensību nedēļas, kurās notika Latvijas kauss kalnu slēpošanā 1. un 2. posms un Baltijas kauss kalnu slēpošanā 4.posms, kura ietvaros notika arī tradīcijām bagātais Siguldas kauss 2022. Uh, kas par bagātu sacensību sezonu! Paldies par sadarbību Latvijas Slēpošanas federācijai!
Un visgaršīgākais paldies kafejnīcai “Finišs” par siltiem dzērieniem visgardākajiem ēdieniem! 
Jāsaka paldies arī dabai par tik sniegotu ziemu! Tikpat sniegotu gaidām arī nākamo sezonu! Uz tikšanos!
x

Nosūtīt ziņu