4

Siguldas Pilsētas trase gatava aktīvai un piepildītai ziemas sezonai

22.12.2022

Ziema šogad mūs patiešām lutina un arī ziemas sporta baudītājiem ir visas iespējas to izmantot uz visiem simts! Siguldas Pilsētas Trase uzsāka savu darbu jau decembra pirmajā pusē un, pateicoties laika apstākļiem, lielais kalns šobrīd ir pieejams un atvērts visā garumā un platumā, lai ar pilnu jaudu turpinātu savu darbu visas ziemas garumā! Paralēli turpināsies sniega ražošana vidējā trasē un iesācēju trasē.

Šajā sezonā pieaugušajiem slēpošanas izmaksās 18 EUR (1 stunda) vai 21 EUR (2 stundas). Bērniem no 8 līdz 12 gadiem 11 EUR (1 stunda) vai 13 EUR (2 stundas). Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem pacēlāju izmantošanai tiek piemērota 10% atlaide pakalpojumiem, kas pieaugušajiem ir 16,20 EUR (1 stunda) vai 18,90 EUR (2 stundas), līdzīgi arī bērniem 9,90 EUR (1 stunda) vai 11,70 EUR (2 stundas). 10% atlaide tiek piemērota arī uzrādot pensionāru apliecību, savukārt pensionāriem ar Siguldas novada identifikācijas karti slēpošana pieejama par īpaši draudzīgu cenu - darba dienās no 14:00-16:00 biļetes izmaksās 7 EUR uz divām stundām.

 

Ja savs inventārs vēl nav vai ir apkopē, trasē pieejama pilna servisa slēpju un snovborda noma, kur klientu apkalpošanas speciālisti tev atradīs un piemeklēs labāko inventāru tavām spējām un vēlmēm. Īpaši prasmīgiem slēpotājiem, pieejamas arī vairākas Rossignol zīmola testa slēpes.

 

Siguldas Pilsētas trase šogad strādās darba dienās no 14:00 - 22:00 un nedēļas nogalēs no 10:00 - 20:00. Šogad nav nepieciešama iepriekšēja rezervācija, brauc un slēpo sev vēlamajā laikā. Darba dienās iesakām trasi vislabāk apmeklēt no 14:00-16:00 un no plkst. 20:00, jo šajos laikos trasē ir mazāk sportistu treniņi.

 

Trasē pieejami arī slēpošanas un snovborda instruktori, kuri palīdzēs gan tiem, kuri vēlas apgūt pirmās prasmes, gan tiem, kuriem slēpošanas un snovošanas prasmes jāpieslīpē. Lai pieteiktu instruktorus, zvaniet uz trasi un vienojieties par pieejamo laiku - 29605559.

 

Kā ik gadu, arī šajā sezonā pie mums plānotas vairākas slēpošanas sacensības: FIS Baltijas kausa posms kalnu slēpošanā, Vilciņa kauss mazākajiem slēpotājiem, FIS sacensības pieaugušajiem U21 vecuma grupā un tradicionālais “Siguldas kauss 2023” ar ko noslēgsim ziemas sezonu.

 

Un kā tad uz kalna bez uzkodām un siltiem dzērieniem! Par trases apmeklētāju izsalkumu parūpēsies kafejnīca FINIŠS!

 

Ziema šogad branga, tāpēc ej un izbaudi to - SIGULDAS PILSĒTAS TRASĒ!

x

Nosūtīt ziņu