22

Sestdien, 2.decembrī Siguldas Pilsētas trasē uzsākam ziemas sezonu

30.11.2023

Pieturoties vēsiem laika apstākļiem, Siguldas Pilsētas trasē saražots pietiekami daudz mākslīgā sniega, lai atvērtu trasi slēpošanas un snovborda entuziastiem jau šajā nedēļas nogalē.

Nedēļas nogalēs plānojam strādāt no plkst.10.00 līdz 20.00, savukārt darba dienās no plkst.14.00 līdz 22.00. Uz pirmo nedēļas nogali tiks atvērta lielā trase visā platumā un 2/3 augstumā. Paralēli ražosim sniegu, lai jau nākamajā nedēļā varētu baudīt skaistos ziemas skatus un saulrietus no paša kalna gala.

Lai ziemas priekus varētu izbaudīt jebkurš, gan pieredzējis meistars, gan entuziasts, gan iesācējs, būs pieejama arī inventāra noma un instruktori, lai uz slēpēm vai snovborda dēļa jau pašā sākumā justos droši un pirmās iemaņas uz kalna būtu pareizi nostiprinātas. Darbosies arī kafejnīca “Finišs”, kur var ne tikai gardi iestiprināties, bet arī noķert Alpu kūrorta sajūtu, dzerot karsto dzērienu pie siltas krāsniņas.

Līdzīgi kā iepriekš, arī šajā sezonā, individuāliem slēpotājiem trase būs pieejama brīvdienās un darba dienās no plkst.14.00 līdz 16.00 un no plkst.20.00 līdz 22.00, jo pārējos laikos noritēs Siguldas Sporta skolas un slēpošanas klubu treniņi. Vidējā un iesācēju trase, tiklīdz tās tiks atvērtas, būs pieejama visā trases darba laikā. Par visiem pasākumiem trasē, kā arī sniega apstākļiem informēsim mūsu mājas lapā un pievienojies sociālajos tīklos mūsu Facebook kontam - Pilsētas trase un Instagram kontam – Siguldas Pilsētas trase. 

 

Lai sniegiem pilna ziema!

x

Nosūtīt ziņu