9

Sestdien slēpo Pilsētas trasē!

30.11.2018

Šo sestdien, 1. decembrī plkst. 10.00 tiks atvērta Siguldas Pilsētas trases vidējā, 200 metrus garā, slēpošanas nogāze.

Vidējā kalna pacēlāja maksa ir 0,35 eiro par reizi. Bērni līdz septiņu gadu vecumam vidējo kalnu pieaugušo pavadībā var izmantot bez maksas.

Iestājoties labvēlīgākiem laikapstākļiem tiks atvērta arī 300 metrus garā trase. Siguldas Pilsētas trases lielā kalna pacēlāja maksa būs 0,55 eiro par reizi, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – 0,50 eiro. Jāatzīmē, ka šogad Siguldas Pilsētas trasē plānots atvērt jaunu iesācēju trasi, kur sadarbībā ar instruktoriem būs iespēja apgūt pirmās iemaņas kalnu slēpošanā un snovbordā, trases izmantošanas maksa būs 3.50 eiro stundā.

Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, pacēlāja un inventāra nomas maksai ir 10% atlaide, savukārt Siguldas novada pensionāriem ar ID karti darba dienās no plkst.12.00 līdz 14.00 ir iespēja slēpot bez maksas.

Aktuālajai informācijai par notikumiem, sniega kvalitāti, slēpošanas trašu darba laikiem, kā arī tiešraides kamerai Siguldas Pilsētas trasē var sekot līdzi tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv , kā arī sociālajos tīklos.

x

Nosūtīt ziņu