Water icon 28

11.jūlijā durvis apmeklētājiem vērs mazais un lielais peldbaseins

10.07.2019

Siguldas Sporta centra mazais un lielais peldbaseins durvis apmeklētājiem vērs 11. jūlijā. Siguldas Sporta centra peldbaseinā un Ūdens atrakciju parkā bija ikgadējais tehniskais pārtraukums, kura laikā saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem peldbaseina sistēmās tika nomainīts ūdens, kā arī veikti nelieli remontdarbi.

Tehniskā pārtraukuma laikā Ūdens atrakciju parkā un peldbaseinu zonā tika veikta pirts lāvu atjaunošana, flīžu un stikla virsmu, kā arī ģērbtuvju un dušu zonu ģenerāltīrīšana, peldbaseina inženiertehnisko sistēmu pārbaude un citi remontdarbi, kurus garantijas ietvaros veica pilnsabiedrība „Monum M” par saviem līdzekļiem.

Informējam, ka jūlijā un augustā peldbaseina darba laiks darba dienās būs no plkst. 8.00 līdz 22.00, bet no septembra atkal pāriesim uz darba laiku no plkst. 7.00 līdz 22.00.

Atgādinām, ka Sporta centra peldbaseinā no 18. jūlija līdz 29. augustam notiek atvērtās peldētapmācības nodarbības, kurās aicināti piedalīties gan bērni, gan pieaugušie. Plašāka informācija aplūkojama    šeit.

x

Nosūtīt ziņu