Water icon 28

Vienības velobrauciena dalībniekiem atlaides Siguldas Sporta centrā

02.09.2019

Septembra sākumā, 1.septembrī Siguldā notiks 29. Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciens, kas ir Latvijā lielākie riteņbraukšanas svētki un 2018. gadā pulcēja vairāk nekā 5 tūkstošus dalībnieku. Ikviens dalībnieks, uzrādot šī gada Vienības brauciena dalības numuru, saņems 10% atlaidi Siguldas Sporta diagnostikas pakalpojumiem, kā arī 20% atlaidi Ūdens atrakciju parkam darba dienās Siguldas Sporta centrā. Tie, kas vēlēsies izmantot piedāvātās atlaides Siguldas Sporta centrā pirms Vienības velobrauciena, būs jāuzrāda pieteikšanās apstiprinājuma e-pasts. Piedāvājums spēkā līdz šī gada 20.oktobrim.

Siguldas Sporta centrā ir pieejami sporta diagnostikas pakalpojumi, kas ikvienam riteņbraucējam dod iespēju izvērtēt savu veselības stāvokli un fizisko sagatavotību. Kardiopulmonārais slodzes tests tiek veikts uz veloergometra ( Monarch), vienlaicīgi novērtējot sirds – asinsvadu, elpošanas un muskuļu sistēmu darbību miera stāvoklī, slodzē un pēc tās. Savukārt kāju muskuļu spēku nosaka uz vertikālā lēciena platformas ( Hur).  Šāda veida pārbaudes ir ieteicamas ikvienam riteņbaucējam, kurš vēlas uzsākt sportot un vēl neapzinās savu slodzes noturību, kā arī pieredzējušiem sportistiem, kuri regulāri piedalās sacensībās un vēlas labāk iepazīt sava organisma iespējas un uzlabot treniņprocesa kvalitāti. Īpaši ieteicamas šādas pārbaudes ir bērniem un jauniešiem, kuri intensīvi trenējas ikdienā – slodzes testos varēs noteikt bērna organisma gatavību treniņu procesam vai identificēt agrīnas problēmas, kuru dēļ nav vēlams izvēlēties konkrētu sporta veidu.

Savukārt fizioterapijas kabinetā ikvienam riteņbraucējam ir pieejamas sertificēta fizioterapeita un uztura speciālista konsultācijas. Fizioterapeits konsultācijas laikā izveidos veselības veicināšanas plānu, nozīmēs ārstēšanas kursu un, nepieciešamības gadījumā, piedāvās teipošanu, masāžas, manuālās terapijas un muskuļu relaksācijas tehnikas, kā arī ārstniecisko vingrošanu,  bet uztura speciāliste sniegs konsultācijas tiem, kam rūp veselīgs uzturs, un noteiks ķermeņa kompozīcijas analīzi ar ķermeņa masas analizatoru ( Tanita), kā arī konsultēs tos, kuri vēlas samazināt vai palielināt svaru veselīgā veidā, koriģējot ēdienkarti un veicot atbilstošas fiziskās aktivitātes.

Sporta diagnostikas visu pakalpojumu cenrādis pieejams www.siguldassports.lv/sd.

Pieteikties uz slodzes testiem un fizioterapeita pakalpojumiem iespējams, zvanot uz tālruni 29241115, bet pie uztura speciālista – zvanot uz tālruni 27700250.

_obl9146-edit-2.jpg (3,74 MB)

x

Nosūtīt ziņu