Water icon 28

Uzsāks rezervāciju Siguldas Sporta centra pakalpojumiem

11.04.2017

Sestdien, 15.aprīlī, darbu sāks Siguldas Sporta centrs, kas visas Lieldienu brīvdienas būs atvērts no plkst.8.00 līdz 22.00. Lai Sporta centra apmeklētāji neveidotu rindas un ikviens apmeklētājs pagūtu nesteidzīgi izmantot kvalitatīvo centra piedāvājumu – peldbaseinu, ūdensatrakciju zonu, trenažieru zāli vai aerobikas nodarbības, no 13.aprīļa plkst.8.00 tiks uzsākta apmeklējumu laiku rezervācija, kuru iespējams veikt pa tālruni 25448860 vai 67973111.

Rezervācijas pa tālruni būs pieejamas visu aprīli un plānots, ka no maija Sporta centra apmeklētājiem būs iespēja rezervēt treniņu laikus arī elektroniski.

Jau ziņots, ka Siguldas Sporta centrs nodrošinās plašas iespējas dažādām sporta nodarbībām. Sporta centrā pieejams 25 metrus garš peldbaseins ar četriem celiņiem, kā arī speciāls bērnu peldētapmācības baseins. Tam blakus izveidota arī ūdens atrakciju un atpūtas zona, kurā pieejams bērnu ūdens atrakciju baseins, ūdens slīdrenes 40 metru garumā, kā arī hidromasāžas un aukstā ūdens baseini. Tāpat iedzīvotājiem būs pieejama sausā un mitrā sauna, tvaika un infrasarkanā pirts, kā arī hidromasāžas dušas. Sporta centra multifunkcionālajā sporta zālē būs iespēja trenēties un rīkot sacensības basketbolā, volejbolā, futbolā, badmintonā un citos sporta veidos. Savukārt otrajā stāvā izbūvētajās zālēs ir plašas telpas trenažieru, smagatlētikas treniņiem, kur pieejami vairāk nekā 30 trenažieru veidu spēka treniņiem, kā arī divas fitnesa zāles. Vieglatlētikas treniņiem sporta kompleksā ir izbūvēts 100 metrus garš, Starptautiskās vieglatlētikas federācijas standartiem atbilstošs sintētiskais skrejceļš ar sešiem celiņiem un speciālu sporta grīdas segumu, lai nodrošinātu sportistiem tik nepieciešamo treniņu bāzi iekštelpās.

Siguldas Sporta centrā pieejamas dažādas atlaižu programmas bērniem, skolēniem, studentiem, senioriem, daudzbērnu ģimenēm un Siguldas novada iedzīvotājiem ar  ID kartēm līdz pat 20%.

Sporta centra būvniecības izmaksas ir vairāk nekā astoņi miljoni eiro, no kuriem 2 918 133 eiro lielu atbalstu būves tapšanā sniegusi Izglītības un zinātnes ministrija, tādējādi veicinot augsto sasniegumu sporta rezultātus Siguldas novadā un Latvijā arī nākotnē. Sporta centra projektēšanu un būvdarbus veica pilnsabiedrība „S.J.U.C.”, kuru veido SIA „MONUM” un SIA „Uzars Celtniecība”, ēkas projekta autors – SIA „Nams”, meta autors – arhitekts Andris Kokins.

x

Nosūtīt ziņu