Water icon 28

Pasākums ģimenēm Siguldā – “Izzini Latviju!”

12.11.2019

Svētdien, 17. novembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00 Siguldas Sporta centra zālē notiks pasākums “Izzini Latviju!”, kura laikā no LEGO® klucīšiem kopā būvēsim Lielvārdes jostas mozaīku. Pasākums ir lieliska iespēja ģimenēm atzīmēt Latvijas dzimšanas dienu netradicionālā, bet ļoti aizraujošā veidā, caur dažādām ar patriotisma tēmu caurvītām aktivitātēm iepazīstot bērniem tik ļoti iecienīto LEGO® klucīšu dažādos pielietojuma veidus.

Pasākuma laikā visas dienas garumā būs apskatāma Latvijas LEGO ® fanu biedrības “LatLUG” veidota izstāde – LEGO ® pilsēta un LEGO ® entuziastu veidoti LEGO ® modeļi, tostarp dažādi Latviju simbolizējoši objekti. Tāpat biedrība “LatLUG” aicinās apmeklētājus iesaistīties dažādās ar LEGO ® klucīšiem veidotās sacensībās. Savukārt pasākuma organizators Bērnu centrs KĀ MĀJĀS nodrošinās iespēju apmeklēt 7 dažādas ar patriotisma tēmām caurvītas robotikas darbnīcas 3-10 gadus veciem bērniem, kurās varēs darboties ar LEGO ® WeDo 2.0 robotiem, RobotBitēm, LEGO ® Duplo mehānikas komplektiem un smilšu gaismas galdiem. Četras saturiski atšķirīgas LEGO ® WeDo 2.0 darbnīcas 5-10 gadus veciem bērniem notiks plkst. 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30 un 16:30, savukārt trīs saturiski atšķirīgas darbnīcas 3-4 gadus veciem bērniem – plkst. 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 un 17:00. Tāpat pasākuma apmeklētājiem būs pieejami rotaļu stūrīši ar LEGO ® un LEGO ® Dublo klucīšiem, kā arī citām attīstošām rotaļlietām visiem vecumiem un gaumēm – tā teikt, pasākuma laikā darāmo atradīs gan mazulītis, gan radoša omīte.

Visas dienas garumā notiks arī sacensības un konkursi, kuros varēs laimēt vērtīgas balvas no pasākuma organizatoriem un atbalstītājiem – LEGO ® robotikas nodarbību abonementus no Bērnu cetnra KĀ MĀJĀS, LEGO ® minifigūras no biedrības “LatLUG”, S! balviņas no Siguldas novada pašvaldības, smilšu lampu no smilšu lampu un aktivitāšu dēļu ražotāja “Meistariņš”, atrakciju parka ieejas kartes no “Tīklu parks”, bērnu dzērienus no Zilver dzērienu darītavas un Kuki-Muki gardumus no SIA “Perfecta”.

Aktivitātes dienas gaitā nodrošina Bērnu centrs KĀ MĀJĀS un Latvijas LEGO ® fanu biedrība “LatLUG”. Pasākums tiek rīkots ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Dalība pasākumā – bez maksas.

Pasākuma laikā var notikt fotografēšana un filmēšana. Iegūtās fotogrāfijas un videomateriāli var tikt izmantoti pasākuma organizatoru un atbalstītāju publicitātes vajadzībām.

x

Nosūtīt ziņu