Water icon 28

Notiks “S!-Peld” peldēšanas sacensību otrais posms

14.11.2019

11. decembrī Siguldas Sporta centra lielajā peldbaseinā norisināsies peldēšanas sacensības “S!-Peld” otrais posms gan maziem, gan lieliem peldētājiem. Šīs sacensības ir jaunums, kuras mērķis ir popularizēt peldēšanu visās vecuma grupās, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu.

Peldēšanas sacensībās aicināts piedalīties ikviens peldēšanas entuziasts, kurš ir apguvis peldēšanas prasmes. Sacensības norisināsies brīvajā stilā un dalībnieki varēs izvēlēties startēt kādā no 7 dažādām vecuma grupām.

Sacensību otrajā posmā tiks dots starts ar kontrollaiku. Sacensību reģistrācija plānota no 16.30 līdz 17.00. Paši mazākie peldētāji no SV-9 un SV-11 grupām startēs plkst. 17.00 un veiks 25M peldējumu, no SV-13 un SV-15 grupām startēs plkst. 18.00 ar 50M peldējumu un plkst. 19.00 ar 100M peldējumu startēs dalībnieki no SV-19 līdz SV-50 grupai.

Reģistrējoties tiešsaistē, sacensību dalības maksa par izdevīgāku cenu. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide. Sacensību noslēgumā visi dalībnieki, kas būs piedalījušies vismaz vienā no diviem sacensību posmiem, otrā posma apbalvošanā, piedalīsies loterijā.

“S! - Peld” sacensību dalībnieki tiks vērtēti katrā posmā atsevišķi un apbalvoti katra posma pirmo trīs vietu ieguvēji ar medaļām un atbalstītāju balvām. Kopvērtējums netiek apkopots.

“S! - Peld” peldēšanas sacensības nebūtu iespējamas bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, Siguldas Sporta centrs, SIA “Hanzas maiznīca”, SIA “Rāmkalni Nordeco” un StarKite.

Sacensību nolikums un reģistrēšanās pieejama  šeit.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē   www.siguldassports.lv  un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.    Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt    www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/    vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu