Water icon 28

Aicina piedalīties izaicinājumu skrējienā “Izskrien Latviju Siguldā”

15.11.2019

Turpinot pērn iesākto tradīciju, Latvijas dzimšanas dienā, 18. novembrī, plkst. 11.00 ikviens interesents aicināts piedalīties aizraujošā 11 kilometrus garā piedzīvojumu skrējienā, kura maršruts Siguldas ielās un Gaujas senielejā simboliski iezīmēs Latvijas valsts kontūru. Lai piedalītos skrējienā nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Skrējiens sāksies pie Siguldas Sporta centra un šogad to skriesim pretējā virzienā nekā pirms gada. Distance vedīs gan pa pilsētas ielām un labiekārtotām meža takām, gan izaicinās dalībniekus Gaujas senielejā, šķērsojot vairākus ūdens pilnus grāvjus (dalībniekiem jārēķinās, ka skrienot caur grāvjiem kājas būs slapjas). Plānotais distancē pavadītais laiks būs aptuveni 2 stundas un kopā tiks pieveikti 200 augstuma metri.

Skrējiena distance divās vietās vedīs cauri privātīpašumiem, ar kuru īpašniekiem ir saskaņota teritorijas šķērsošana, tādēļ vēlama skriešana visiem kopā.

Dalībnieki aicināti ģērbties atbilstoši laika apstākļiem un skrējiena laikā izmantot savas viedierīces, lai pēc tam dalītos ar Latvijas dzimšanas dienā paveikto maršrutu. Skrējēju ērtībām būs pieejamas Siguldas Sporta centra ģērbtuves, bet finišā dalībniekus cienās ar siltu tēju.

Dalība – bez maksas.

x

Nosūtīt ziņu