Water icon 28

Siguldas novada skolēni uzsāks peldētapmācības nodarbības

13.04.2017

No 18.aprīļa Siguldas Sporta centra peldbaseinā pakāpeniski tiks uzsākta peldētprasmes apmācība novada skolu skolēniem – aprīlī sporta stundas sporta skolotāja un sertificēta peldēšanas instruktora uzraudzībā peldbaseinā notiks novada skolu 7.-12.klašu skolēniem, savukārt maijā peldētapmācības nodarbības notiks skolēniem no 2.-12.klasei.

Siguldas pilsētas vidusskolas un Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni uz peldēšanas nodarbībām dosies sporta skolotāja vadībā, savukārt skolēni no attālākajām skolām uz Siguldas Sporta centru tiks nogādāti ar autobusu – pašvaldība ir sagatavojusi grafiku, kā visiem novada 2.–12.klašu skolēniem tiks nodrošināts transports nokļūšanai uz peldbaseinu vienu reizi divās nedēļās.

Skolēniem uz peldētapmācības nodarbībām papildu peldkostīmiem, peldbiksēm un dvieļiem, līdzi būs jāņem peldcepure un baseina čības. Uzsākot peldētamācības nodarbības skolēniem tiks sniegtas drošības instruktāžas.

Aprīļa beigās arī Siguldas Sporta skola uzsāks interešu izglītības programmu peldēšanā – nodarbības sertificētu peldēšanas treneru uzraudzībā bērniem no septiņu gadu vecuma Siguldas Sporta centrā norisināsies divas reizes nedēļā un programmas maksa būs 15 eiro mēnesī. Vecāki, kuru bērni vēlās apmeklēt interešu izglītības programmu, aicināti sazināties ar Siguldas Sporta skolu pa tālruni 29427341. Rudenī – jaunajā mācību gadā, Siguldas Sporta skolā tiks uzsākta jauna profesionālās ievirzes programma peldēšanā.

Jau ziņots, ka Siguldas Sporta centrs nodrošinās plašas iespējas dažādām sporta nodarbībām, tai skaitā peldēšanu. Sporta centrā pieejams 25 metrus garš peldbaseins ar četriem celiņiem, kā arī speciāls bērnu peldētapmācības baseins 80 centimetru dziļumā. Turpat izveidota arī ūdens atrakciju un atpūtas zona, kurā pieejams bērnu ūdens atrakciju baseins, ūdens slīdrenes 40 metru garumā, kā arī hidromasāžas un aukstā ūdens baseini. Tāpat iedzīvotājiem ūdens atrakciju un atpūtas zonā būs pieejama sauna, tvaika un infrasarkanā pirts, kā arī hidromasāžas dušas.

Siguldas Sporta centrā pieejamas dažādas atlaižu programmas bērniem, skolēniem, studentiem, senioriem, daudzbērnu ģimenēm un Siguldas novada iedzīvotājiem ar ID kartēm līdz pat 20%.  Atgādinām, ka lai Sporta centra apmeklētāji neveidotu rindas un ikviens apmeklētājs pagūtu nesteidzīgi izmantot kvalitatīvo centra piedāvājumu – peldbaseinu, ūdensatrakciju zonu, trenažieru zāli vai aerobikas nodarbības, no 13.aprīļa uzsākta iepriekšēja pieteikšanās – apmeklējumu laiku rezervācija, kuru iespējams veikt pa tālruni 25448860 vai 67973111. Rezervācijas pa tālruni būs pieejamas visu aprīli un plānots, ka no maija Sporta centra apmeklētājiem būs iespēja rezervēt treniņu laikus arī elektroniski.

x

Nosūtīt ziņu