Water icon 28

Notiks “S!-Peld” peldēšanas sacensību otrais posms

06.12.2019

Š.g. 11. decembrī Siguldas Sporta centra lielajā peldbaseinā plkst. 17.00 norisināsies peldēšanas sacensības “S!-Peld” otrais posms gan maziem, gan lieliem peldētājiem. Sacensību mērķis ir aktualizēt drošas peldēšanas prasmes, popularizēt peldēšanu visās vecuma grupās, kā arī veicināt iedzīvotāju aktīva dzīvesveida pavadīšanas iespējas.

Peldēšanas sacensībās aicināts piedalīties ikviens peldēšanas entuziasts ar peldēšanas prasmēm, neatkarīgi no prasmju līmeņa. Sacensības norisināsies brīvajā stilā un dalībnieki varēs izvēlēties startēt kādā no 8 dažādām vecuma grupām, sākot no SV9 līdz SV50+.

Sacensību reģistrācija plānota no 16.30 līdz 17.00. Paši mazākie peldētāji no SV-9 un SV-11 grupām startēs plkst. 17.00 un veiks 25m peldējumu, no SV-13 un SV-15 grupām startēs plkst. 18.00 ar 50m peldējumu un plkst. 19.00 ar 100m peldējumu startēs dalībnieki no SV-19 līdz SV-50+ grupai.

“S! - Peld” 2. posma dalībnieki, pirmo trīs vietu ieguvēji, tiks apbalvoti ar medaļām un atbalstītāju balvām. Sacensību noslēgumā visi dalībnieki, kas būs piedalījušies vismaz vienā no diviem sacensību posmiem, piedalīsies loterijā.

Aicinām pieteikties sacensībām un apmaksāt dalības maksu savlaicīgi tiešsaistē vai klātienē pirms sacensībām. Reģistrējoties tiešsaistē, sacensību dalības maksa ir par izdevīgāku cenu. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10% atlaide.

Sacensību nolikums un reģistrēšanās pieejama šeit. 

“S! - Peld” peldēšanas sacensības nebūtu iespējamas bez atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldības, Siguldas Sporta centrs, SIA “Hanzas maiznīca”, SIA “Rāmkalni Nordeco”, StarKite un Sigulda Adventures.

Sacensību laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti tīmekļa vietnē  www.siguldassports.lv un sporta bāžu kontos sociālajā tīklā Facebook un Instagram. Datu apstrādes nolūks – sabiedrības informēšana un veselīga dzīvesveida veicināšana.  Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt  www.siguldassports.lv/lv/privatuma_politika/  vai iepazīstoties ar to klātienē Siguldas Sporta servisa klientu apkalpošanas vietās.

x

Nosūtīt ziņu