Water icon 28

Siguldā notiks starptautiskas badmintona sacensības jauniešiem

15.05.2017

Jau divdesmit trešo pavasari Siguldā notiks starptautiskas sacensības badmintonā jauniešiem – „Yonex” Siguldas novada atklātais čempionāts, ko organizē Siguldas Badmintona klubs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Šogad sacensībām pieteikušies vairāk nekā 110 dalībnieku no Baltkrievijas, Igaunijas, Latvijas un Lietuvas. Citus gadus pie mums viesojušies arī Krievijas, Slovākijas, Čehijas, Ukrainas, Polijas un Izraēlas jaunie sportisti.

Iepriekšējos gadus šajās jauniešu sacensībās startējuši un uzvaras guvuši daudzkārtējie Latvijas čempioni pieaugušajiem Kārlis Vidass, Guntis Lavrinovičš, Monika Radovska, Jekaterina Romanova un Ieva Pope, kā arī pašlaik labākā Lietuvas spēlētāja Akvile Stapušityte, kura startējusi arī divos Olimpisko spēļu badmintona turnīros.

Sacensības notiks no 20. līdz 21.maijam Siguldas Sporta centrā. Sacensību sākums plkst.9.00. Sestdien notiks kvalifikācijas spēles, bet svētdien pusfināli un fināli.

Savukārt 27.maijā Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē pulcēsies mazāk pieredzējuši jaunie badmintonisti, lai sacenstos par savām pirmajām godalgām badmintona laukumos.

x

Nosūtīt ziņu