Water icon 28

- 30% atlaide uztura speciālista pakalpojumiem, iegādājoties 3 mēnēšu spēka zāles abonementu!

03.01.2020

Jauns gads – jaunas apņemšanās! Jau gandrīz trešdaļa no apmeklētājiem izvēlas iegādāties Spēka zāles neierobežota laika 3 mēnešu abonementu. Pērc Siguldas Sporta centrs 3 mēnēšu spēka zāles abonementu un saņem - 30% atlaidi uztura speciālista pakalpojumiem.

Mūsu uztura un sporta speciāliste Anita Baumane detalizēti izskaidros veselīga un sabalansēta uztura pamatprincipus.
Anita Baumane strādā par treneri jau desmit gadus, viņa ir ieguvusi Profesionālo bakalaura grādu veselības aprūpē un uztura speciālista kvalifikāciju, kā arī aerobikas trenera kvalifikācijas diplomu Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā.
6-_obl9195-edit_5.jpg (154,42 KB)
Konsultācijas laikā kopā ar speciālistu tiek izveidots optimāls ēšanas modelis konkrētam cilvēkam. Tas nozīmē, ka uzturs būs tāds, kāds nepieciešams tieši Jums (tiek ņemta vērā ķermeņa kompozīcija, kura tie noteikta ar bioimpedances svariem*), vecums, dzimums, fiziskā aktivitāte un vienlaicīgi iespēju robežās saskaņots ar klienta vēlmēm, ēšanas ieradumiem, mīļākiem ēdieniem, režīmu un finansiālajām iespējām.  
 
Vēlies uzlabot ķermeņa formu un pašsajūtu, apvieno uzturu kopā ar fiziskajām aktivitātēm pie mums Siguldas Sporta centrā  par izdevīgām cenām.
Piekteikties uz konsultāciju pie uztura speciālistes Anitas Baumanes, zvanot uz telefona nr. - 27700250!
Akcija spēkā līdz 31. janvārim.
x

Nosūtīt ziņu